#madeinukraine
Вітаю з Днем Прапора! На чолі Дня Незалежності України особливо хочеться говорити про наше рідне, українське.
Зараз з'явилося багато нових гідних українських брендів, але у цьому дописі хочу звернути увагу саме на тих, хто вже роками разом зі мною.
Тож, представляю свій топ-3 #madeinukraine:
1. Cocos
- це про натуральні склади та ручну роботу.
Асортимент широкий: від засобів для тіла, шкіри та волосся до дитячої косметики.
Мені особливо подобається гель для вмивання з саліциловою кислотою. Він підходить проблемній шкірі; гарно очищує та запобігає появі акне. Вистачає надовго, має гарний склад та цілком виконує свою функцію!
У цьому дописі детально росказала та розглянула склад гелю: https://club.makeup.com.ua/post/10363/
2. Sane
- для мене це гарна альтернатива дорогим дерматологічним засобам.
Все почалося з того, що MakeUp якось надіслав пробник крему до мого замовлення. Тоді продукції Sane майже не було на поличках магазинів, тож замовляла онлайн. А зараз можна знайти Sane і в популярних оффлайн-мережах.
Крем для чутливої шкіри гарно доглядає за шкірою: зволожує, насичує, заспокіює. Гарно лягає під макіяж. Залишає здоровий блиск на обличчі. Підходить більше на день, а на ніч раджу обрати жирніший засіб (залежно від вашого типу шкіри). Працює на шкірі делікатно.
А для відновлення клітин шкіри раджу крем з пробіотиками. Його необхідно використовувати на ніч. Підтримує оптимальний баланс мікрофлори та знижує чутливість. Ці креми для мене дуже комфортні , хочется повертатися до них знову.
3. Colour Intense
- бюджетні, але непогані бальзами для зволоження губ.
Як людина, яка постійно користується зволожуючими засобами для губ, я перепробувала їх чимало. Та все ще не знайшла заміни для Colour Intense тієї ж цінової категорії.
Вони добре живлять шкіру, не залишаючи плівки та нальоту на губах. З ними губи довго залишаються зволоженними, на відміну від багатьох інших бальзамів.
Особливо люблю жирненькі бальзами Colour Intense взимку. А бальзами з SPF- захистом та Cannabis and Lemon беру на літо. Екзотична лінійка універсальна, має круті аромати і ніжну текстуру. Цікаво спробувати також декоративну косметику і скраби для губ Colour Intense .
○ ○ ○
Гадаю, челендж "топ-3 made in Ukraine" - це гарна можливість відкрити для себе нові бренди українських виробників. Вже суттєво наповнила свій wish-list дякуючи вашим рекомендаціям :)
А які ваші улюблені українські бренди? Чи розділяєте мій топ-3?
Коментарі (0)