Blondie_rs

Мій топ-3 #madeinukraine 💙💛

Мій топ-3 #madeinukraine  💙💛

Привітики! Я не могла пройти повз, тож з радістю доєднуюсь до челенджу та спішу поділитись своїми улюбленими українськими брендами. Звичайно, їх трішки більше чим 3, проте я виділила ті, якими користуюсь найчастіше або поновлюю запаси вже не вперше.

Я ще мало вивчила наших виробників [на жаль], тож вряд чи мій допис буде для вас із великими відкриттями 🥹 В мене ще не було можливості ближче познайомитись та спробувати Lotus Flower та Shine - наші бренди розкішних пігментів; Rosabella - рослинна космецевтика; Mareve, Lapush, Shelly, Joko Blend та, як не дивно - Lamel Cosmetics 😂 Справа в тому, що я з Lamel пробувала лиш рум'яна-контур у відтінку 404 та два олівчики для губ. Тож, сповна ще не можу висловити свою симпатію до цього бренду, але ближчим часом хочу це виправити, адже продукти в них справді цікаві та варті уваги. Також я добре знайома із Mr.Scrubber, Chystotil, Colour Intense, Зелена Аптека [шампуні та бальзами для волосся яких дуже полюбляє моя мама], та серед своїх улюблених я виділила інших.

Завдяки такому корисному челленджу я вже дізналась надзвичайно багато цікавого з розповідей дівчат, а мій Wish list все більше поповнюється красою від українських брендів 💙💛 Як виявилось - наш ринок надзвичайно розкішний та багатогранний і в ньому можна знайти абсолютно усе!

Я знайома з Sane вже не рік, та навіть не два. Для мене цей бренд став справжнім відкриттям, бо такої дієвості за смішні ціни ніхто не очікував. Чимало знайомих підсіли на них після моїх рекомендацій, а сестричка буквально на днях розповідала мені, що їй ідеально ще крім тоніків та крему підійшла сироватка з ніацинамідом. На днях я вихопила на знижках маску від токсинів, яку ще буду тестувати. Після пробнику іншої [маски з ZnO+PP+B1+E+A+B7] я зрозуміла, що треба брати, бо мені подобається.

Я перепробувала немало продуктів, тож хочу відзначити мої улюблені, які стоять на постійному повторі:

  • Тонік з кислотами PHA + AHA + Vitamin C 2% - звісно, на початку ним не слід зловживати, адже кислоти потрібно вводити поступово. Моя шкіра неодноразово дякувала за такий чудовий "пілінг", завдяки якому обличчя очищується, відновлюється, тонізується та висвітлюється після недоліків.
  • Тонік з Aloe Vera 2% + Probiotic - базовий засіб для заспокоєння та тонізування.

Також у бренду є широкий вибір сироваток, масок, кремчиків, пінок та гелів для вмивання, міцелярок та навіть декоративної косметики (праймери, ВВ-креми та бальзами для губ). Я довіряю їх продуктам та бажаю лиш найкращого! Це справді гідний бренд працюючих продуктів не за всі гроші світу.

Це відносно недавнє відкриття, такі милі продукти не можуть залишити дівочі серця байдужими! Я щодня користуюсь кремчиком, а ось до маски та блиску для губ все ніяк не дійду 🥲 Лиш протестувала разок і мені сподобалось все по відчуттям. Антисептик - це завжди потрібна річ, а парфум, який я взяла просто, щоб добрати корзинку - вразив мене наповал. От що що, а тут я не чекала багатогранності та чогось неординарного! Тепер я хочу усю колекцію мініатюрок та в майбутньому - повнорозмір якогось аромату!

Ідея бренду дуже проста - travel-size продукти, які будуть завжди поруч з тобою: їх легко брати з собою в дорогу завдяки компактному розміру. Виробник пропонує великий асортимент засобів для тіла - дезодоранти, гелі для душу, парфумовані лосьйони, шиммери та місти для тіла, пудри та сіль для ванни, скраби для тіла, парфуми, антисептики, креми для рук, засоби для засмаги та антицелюлітна косметика; для обличчя - бальзами, маски та скраби для губ, сироватки, гідрогелеві патчі, масажери для обличчя та щітки для вмивання; для волосся - шампуні, кондиціонери, скраб-пілінг та спреї для волосся [термозахист, для легкого розчісування] тощо. А ще у них недавно з'явився базовий догляд для обличчя - балансуючий гель для вмивання, зволожуючий крем та ензимна маска для очищення шкіри. Дай боже, я то все перепробую колись 😜

І третій улюблений з улюблених - Dr. Sante. З ними я також уже доволі давно. Познайомилась колись чисто випадково, бо натрапила на акцію та придбала бальзам для волосся та спрей з кератином. Відтоді, бальзам з кокосом у мене на постійному повторі! Бюджетно, але настільки дієво на моєму волоссі, що я й не очікувала за таку ціну. Він моментально пом'якшує та під час сушіння феном волосся не заплутується та легко розчісується. Спрей з кератином я також випшикала дуже швидко [це рідкість] - він зовсім не дратував, надавав волоссю блиск та приємний аромат. Зараз в моєму арсеналі можна побачити цей же бальзам для волосся, якому я не зраджую вже кілька років поспіль, та на пробу взяла ще маску з даної серії. Вона ще більш поживна та не обтяжує волосся. Планую ще поближче познайомитись із шампунями даного бренду та термозахистом!

Також мені дуже до вподоби їх гель для інтимної гігієни, якого зараз для фото у мене, на жаль, нема [бо взяла для різномаїття від Зеленої Аптеки]. Виробник також пропонує широкий вибір засобів по догляду за обличчям - креми, гелі та пінки для вмивання, тоніки, бальзами для губ; для тіла - креми для рук, лосьйони та молочко для тіла, гель та молочко для інтимної гігієни; а також безліч продуктів для волосся!

З Днем Незалежності, Україно! Вітаю всіх зі святом та бажаю мирного неба, теплого сонця та чудового дня!