Anna_feerie

Азелаїнова сироватка, на яку я підсадила своє оточення))

Азелаїнова сироватка, на яку я підсадила своє оточення))

Ні, я не втомлююсь говорити про азелаїнову кислоту, і так, я знову про Cos de Baha😁. Купівля нової баночки спонукає написати про неї знову, тим більше, що тепер можу поділитися не лише своїм досвідом.

Тож, про користь азелаїнки можна говорити безкінечно: вона лікує акне, освітлює постакне, вирівнює тон шкіри, допомагає приборкувати розацеа і т.д., і т.п. Люблю її неймовірно😍. В порівнянні з іншими кислотами вони більш лагідна, але при цьому не менш ефективна (до прикладу, концентрована гліколева кислота викликає в мене посилення висипань і таку «чистку» я витримати не в змозі). Інший актив від недоліків – саліцилова кислота – також ефективна, але може бути більш подразнюючою та не завжди підходить чутливій шкірі.

Азелаїнова ж поєднує в собі переваги різних кислот, не маючи їхніх недоліків. Саме вона є золотим стандартом в лікуванні розацеа, дозволена для використання під час вагітності та грудного вигодування та не викликає звикання чи інших побічних ефектів. Вона делікатно полірує шкіру, при цьому ущільнюючи верхній шар епідермісу, завдяки чому зменшуються прояви реактивності та зникають запальні елементи.

Азелаїнова сироватка, на яку я підсадила своє оточення))

В складі екстракт алое, пантенол, ніацинамід та трав’яні екстракти. Завдяки такому підходу, вона має ніби масляну текстуру (хоч там немає олій!), дуже легко розподіляється, швидко всотується та навіть не потребує крему.

Моя шкіра обожнює цю сироватку, вона стає більш гладкою, відполірованою, а недоліки швидше загоюються. Навіть сліди гормональних битв, які часом трапляються на підборідді, дуже швидко вирівнюються і стають не такими помітними.

💛 Моя мама, вік 63 роки, шкіра жирного типу. Періодично пори забиваються та виникають невелички підшкірники, завдяки сироватці шкіра швидко очищується та чудово себе почуває (бо більш активні засоби викликають лущення та витончення епідермісу).

💛 Моя сестра, вік 41, шкіра нормальна, без серйозних проблем, але схильна до появи різних мілких недоліків, комедонів та запальних елементів в певні періоди місяця. Також вона страждала від того, що будь-який, навіть самий легкий крем, все одно призводить до забитих пор. Прочитавши мій перший допис про Cos De Baha Azelaic Acid 10% Serum, вона вирішила ризикнути і ввела сироватку в свій вечірній догляд. На диво, їй не знадобився крем, бо після серуму шкіра достатньо зволожена, при цьому чиста та сяюча. Через місяць вона, не стримуючи здивування, розповіла, що навіть особливі дні пройшли без боротьби з запаленнями, а це перемога=)

💛 Наші дівчатка з Клубу також зацікавились продуктом, точно знаю, що він сподобався красуні SomovaFm, але вона все ще не зробила повний відгук, тому нагадаємо їй про це в коментарях 😅.

В завершенні хочу сказати, що Скінорен також є в моєму арсеналі. Але я використовую його виключно точково, коли треба якнайшвидше прибрати щось болюче та червоне. На все обличчя його наносити – то не варіант для мене, адже відчуваю печіння та трошки сухість. А ось Cos de Baha чудово працює саме з почервоніннями, роблячи шкіру здоровішою, а тон рівнішим.

P.S. Якщо раптом побачите, що Cos de Baha шукають амбасадорів, свисніть, адже я-таки купила знову ще й пептидну сироватку 😆.