Д ивовижні пірамідки для краси шкіри ✨ Too cool for school & FarmStay
Засоби, що реально працюють 👏🏻
Всім привіт! 💛
Я повторюю покупку цих пірамідок вже багато разів.
Ці корейські мініатюрки дійсно працюють і дають ефект, як від засобів, значно дорожчої категорії ⭐️
Маска з гарбузом 🎃
Мені подобається Бренд too cool for school, він має багато цікавих засобів, наприклад золота маска плівка та ось ця нічна маска для обличчя.
Маска проста в застосуванні: наносите тонким шаром 1-3 рази на тиждень в залежності від потреб , наніч, як вечірній догляд. Змивати не потрібно.
Консистенція і Аромат:
має досить легкий приємний косметичний аромат, швидко вбирається, не липне, не пече, не стягує.
Ефект:
Ефект як то кажуть "побачите в дзеркалі на ранок".
Шкіра має рівний тон, звужені пори (якщо вони були видимі), будь-які дрібні запалення просто зникають.
Тільки одна маска давала подібний ефект на моїй шкірі - це нічний трітмент Сульвасу, але ж там і цінник ого-го.
Пірамідки вистачає десь на 3-4 застосування.
Тому можу рекомендувати цю масочку , якщо ви ще таке не пробували 🎃
Пептидний скраб Farmstay
Якщо з продуктами TCFSc ми дружимо , то з Farmstay майже ні. Хоч і це також корейський бренд, то він не такий ефективний (для мене), пінки миють до скрипу, нічни маски не мають такої ефективності .
Але цей скраб - люблю 💙
Скраб з пептидним комплексом і амінокислотами
ефективно очищає обличчя , з ним вираз "лице як яйце" набуває реальності 🤭
Консистенція та аромат:
скраб має густу консистенцію , він складаєтьмя з дрібних частичок (сода) та з більш крупних та гострих. Має кисловатий аромат. На фото з консистенцією видно крупинки різного діаметру)
Застосування:
на мокре обличчя наносьте невелику кількість скрабу, легенько масажуйте , потім змивайте. Я іноді залишаю його на 30сек - 1 хвилину.
Увага!! Якщо у вас дуже чутлива шкіра , є запалення або купероз/розацея - цим засобом користуватись неможна!
Ефект:
дуже очищена шкіра , сяюча , відполірована, прибираються чорні цятки, вирівнюється тон.
В дуеті з гарбузовою маскою творять дива ✨
Користуватись 1-3 рази на тиждень в залежності від стану шкіри та потреб .
Однієі пірамідки вистачає на 2-3 рази.
Дякую за увагу! 💕
Коментарі (0)