M O N D ✨️

Повсякденний крем з багатим складом

Він містить комбінацію природних зволожуючих факторів та гіалуронову кислоту, що робить його ідеальним для забезпечення оптимальної гідратації та живлення шкіри.

• Вік: 25+
  • Призначення: розгладжування, відновлення, від перших ознак старіння, зволоження
  • Класифікація: професійна
  • Тип шкіри: всі типи
  • Зроблено у: Канада
  • Об'єм: 30ml

Засіб має 11 амінокислот, фосфоліпіди, альфа/бета/гама жирні кислоти, тригліцериди, стероли і складні ефіри стеролів, гліцерин і гіалуронову кислоту, завдяки чому дія настає негайно, а при регулярному викоританні буде здоровий і привабливий вигляд.

Одна з головних рис цього крему: його легка текстура. Він моментально вбирається, не залишаючи жирного чи липкого шару.

Я помітила покращення при використанні: шкіра стала зволоженою, м'якою та гладкою. З'явилося відчуття, що шкіра більш пружна та еластична.

Мені подобається, що цей крем не містить штучних ароматизаторів чи барвників. Він безпечний для чутливої шкіри і не викликає подразнення чи почервоніння. Це відмінний вибір для тих, хто віддає перевагу натуральним і гіпоалергенним продуктам.

Загалом, я задоволена кремом The Ordinary. Він ефективно зволожує та живить шкіру, не перевантажуючи її та не викликаючи подразнення. Але на зиму оберу більш жирний крем.

Якщо потрібен надійний і якісний засіб для догляду за шкірою обличчя, рекомендую спробувати цей крем!

_________

The Ordinary - Natural Moisturizing Factors + HA