Повсякденний крем з багатим складом
Цей крем – справжня знахідка для тих, хто шукає ефективний та натуральний засіб для зволоження шкіри обличчя.
Він містить комбінацію природних зволожуючих факторів та гіалуронову кислоту, що робить його ідеальним для забезпечення оптимальної гідратації та живлення шкіри.
- Вік: 25+
- Призначення: розгладжування, відновлення, від перших ознак старіння, зволоження
- Класифікація: професійна
- Тип шкіри: всі типи
- Зроблено у: Канада
- Об'єм: 30ml
Засіб має 11 амінокислот, фосфоліпіди, альфа/бета/гама жирні кислоти, тригліцериди, стероли і складні ефіри стеролів, гліцерин і гіалуронову кислоту, завдяки чому дія настає негайно, а при регулярному викоританні буде здоровий і привабливий вигляд.
Одна з головних рис цього крему: його легка текстура. Він моментально вбирається, не залишаючи жирного чи липкого шару.
Я помітила покращення при використанні: шкіра стала зволоженою, м'якою та гладкою. З'явилося відчуття, що шкіра більш пружна та еластична.
Мені подобається, що цей крем не містить штучних ароматизаторів чи барвників. Він безпечний для чутливої шкіри і не викликає подразнення чи почервоніння. Це відмінний вибір для тих, хто віддає перевагу натуральним і гіпоалергенним продуктам.
Загалом, я задоволена кремом The Ordinary. Він ефективно зволожує та живить шкіру, не перевантажуючи її та не викликаючи подразнення. Але на зиму оберу більш жирний крем.
Якщо потрібен надійний і якісний засіб для догляду за шкірою обличчя, рекомендую спробувати цей крем!
_________
The Ordinary - Natural Moisturizing Factors + HA
Коментарі (0)