Хаiт Маргарита

Макіяж Саманти Джонс

Макіяж Саманти Джонс

Цього року серіалу «Секс у великому місті» виповнилося 25 років, проте він досі залишається популярним завдяки життєвим історіям та чарівності чотирьох головних героїнь.

Особисто я обожнюю цей серіал та дивилася його незліченну кількість разів😍 Я вважаю, що героїні культового серіалу заслужено стали улюбленицями мільйонів, адже кожна з нас у божевільній низці подій та переживань чотирьох подруг знаходила щось своє, впізнавала у вчинках героїв себе або своїх друзів.

Кожна дівчина,яка хоч раз дивилась цей серіал особисто симпатизувала та ототожнювала себе з якоюсь з головних героїнь.(тільки скажіть, що такого не було?😉😅) Рочків до 27 я обожнювала Керрі - я була закохана в її стиль, почуття гумору та жіночу легкість.

Але! Коли я подорослішала та набралась розуму, моєю улюбленицею безумовно стала Саманта Джонс! ❤️😍

Саманта - це уособленням сучасного фемінізму. В її пріоритеті завжди були не цінності, схвалені суспільством, а своє власне життя і задоволення. Протягом усього серіалу вона показувала, що жінка має право сама вирішувати ким працювати, якого партнера (та їх кількість) вибирати, як виглядати і як розбиратися зі своїми проблемами.

Образ Саманти може здатися комусь занадто ексцентричним. Тим не менш, повчитися впевненості в собі, любові та поваги до власного «я» у героїні «Сексу у великому місті» варто кожному.❤️👍

Макіяж Саманти Джонс
Макіяж Саманти Джонс
Макіяж Саманти Джонс

Сьогодні ми з вами уважно роздивимося макіяж Саманти. Звісно, ми не зможемо розглянути абсолютно всі мейкапи 6 сезонів серіалу, але базові елементи, які повторюються від серії до серії розберемо👌

📌 Шкіра

Треба пам'ятати, що Саманта Джонс - найстарша серед чотирьох подруг, коли вона почала зніматися в серіалі,їй був 41 рік! Але виглядала вона просто потрясно!

Її шкіра сяє зсередини - щоб отримати такий ефект, вона повинна бути гарно зволожена та підготовлена. Ще обов'язкова сяюча база під тональний крем☝️

Або можна додати краплю сяючої бази у ваш тональний, а потім закріпіть ваш тональний тонкою розсипчастою пудрою зі світловідбиваючими частинками. Консилер також обов'язковий - нам потрібен свіжий погляд без синіх кіл!

📌 Контурування

У Саманти дуже активне контурування обличчя. Вся періферія обличчя м'яко пророблена бронзером, особистий акцент - вилиці! Ще, важливою зоною в її обличчі є лінія нижньої щелепи: вона також пророблена бронзером з розтушовкою трошки догори, створюючи ефект ліфтингу.

Також присутній делікатний хайлайтер на вилицях, носі та підборідді.

Рум'яна: частіше всього - це персикові - теплі рум'яна, іноді делікатні рожево-персикові, іноді дуууже делікатні припиленні рожеві.

І це зрозуміло, бо хайлайтер та рум'яна: головні герої, коли потрібна свіжість,молодість обличчю та трошки ліфтингу.😉

📌 Макіяж очей

Програма-мінімум макіяжу очей Саманти - це:

- нейтральні світлі тіні на рухоме повіко,

- пророблена складка верхньої повіки бронзером, або світло-коричневими теплими тінями

- коричневим олівцем профарбована міжвійова стрілка + тоненька стрілка вздовж вій з коротким хвостиком, частіше за все розтушована!☝️ Це її найчастіший денний лук.

Коли Саманті треба виглядати яскравіше - вона міняє коричневий олівець на чорний плюс з'являється поглиблений тінями темний зовнішній куточок ока.

Ну, і, звичайно туш! Важко сказати точно, але, чомусь мені здається, що на денні, світлі луки Саманта використовує корчневу туш, а на вечірні та більш яскраві образи - чорну.

Іноді на очах Саманти можна побачити і смокі-айз, але найчастіший мейкап - це розтушована м'яка стрілка.

📌 Брови

Ви ж,напевно, в курсі,що брови задають настрій обличчю? То ж, брови в Саманти характерні: високі, прямі, іноді з домальованим олівчиком кокетливим вигином. Колір - трохи яскравіший ніж колір коренів волосся - в її випадку це допустимо, бо макіяж очей в неї,частіше за все, не дуже яскравий, тому такі брови роблять акцент та характер.

До речі, чим старша ставала Саманта в серіалі, тим трохи ширшими, легшими, повітряними та менш акцентними ставали її брови.

📌 Губи

Оооооо, тут прям є де розгулятися! Губи в макіяжі Саманти - це 99% акцент!💋💋💋 І це не дивно, бо Саманта - дуже екцентричний персонаж, який полюбляє увагу чоловіків. А ще тому, що губи в неї мають дуже спокусливу форму, тому було дуже логічним в її макіяжах акцентувати саме губи.

Які тільки відтінки не бували на губах у Саманти Джонс! І супер-світлий "мертвецький" блиск, і коричнево-карамельний нюд,і фуксія і насичений червоний і вся палітра ягідних відтінків.

Ідеали гедонізму, прямолінійність, відсутність рожевих окулярів, чесність, ексцентричність, щирість та любов до себе - ось портрет Саманти Джонс!

І, на останок, кілька моїх улюблених цитат: (принаймні, тих, що пропустять правила цього сайту😉😅)

- "Ніколи не будьте надто жорсткими до себе і пам'ятайте, що ви маєте бути своїм найбільшим фанатом."

- " Я носитиму все, що захочу, і робитиму все, що захочу, поки можу дихати і стояти на колінах."

- " Я люблю тебе, але себе я люблю більше!"

Дівчата, зізнавайтесь - хто ваша улюблена героїня серіалу? 😉