Yuriivna 🌸

Викидушки!Що повторю знову,а що ні?

Викидушки!Що повторю знову,а що ні?

Трошки назбиралось пляшечок,тому настав час звільнити поличку.

Напишу що сподобалось,що повторю знову,а що викидую у кошик зі спокійною душею,для себе зробивши висновок,що то не моє.Для зручності поставлю оцінки кожному із засобів.

  1. Ніжне мило для гігієни від "Зеленої аптеки"це український виробник,це мило я давно вже купляю.Були інші аромати,але більше сподобався саме з "Шавлія з пантенолом та алантоїном".Бюджетна ціна,об'єму вистчає надовго.Жодних алергічних реакцій і інших небажаних реакцій.Аромат доволі приємний,хоча коли купувала перший раз,думала що буде трав'яний різкий запах.Сміливо можу викидувати порожню пляшку,бо вже придбала нову таку ж саму.Ставлю оцінку 9/10,бо змінився трошки дизайн,але це візуально дуже мінімальні зміни,а ось аромат має деякі зміни,які я особисто відчула,аромат став трохи різкіше,аніж був у попередній версії.
  2. Пінка для гоління,для чутливої шкіри від Nivea,писала допис про цю пінку https://club.makeup.com.ua/post/14613/ Має перелік переваг,саме таких які мені і потрібні в пінці:економне використання,підходить чутливій шкірі.Звичайно має і деякі недоліки,особливо це дно балону,на якому може уворюватися їржа,але ця пінка однозначно краща ніж жіночі якими користувалась.Ставлю оцінку 8/10
  3. Бальзам після гоління у міні-версії від Nivea,не містить у складі спирту,заспокоює подразнену шкіру після гоління.Засіб є унверсальним,підходить як жінкам так і чоловікам.Ставлю оцінку 10/10
  4. Тонуюча фарба без аміаку Acme color beauty у шоколадному кольорі,український виробник. Бюджетна фарба,в мене вийшов гарний шоколадний колір,насичений відтінок. Фарба добре вимивається з ділянок там де Ви забруднились. Оцінка 10/10
    Допис про фарбу https://club.makeup.com.ua/post/16401/
  5. Тонік з гліколевою кислотою Hollyskin,також український виробник.Цю покупку буду повторювати,тонік освіжає шкіру обличчя,має приємний аромат,не залишає липкого шару та жирного блиску. Допис ось тут https://club.makeup.com.ua/post/14858/ Оцінка 9/10,не подобається пакування,краще ковпачок замінити на щось інше,бо можно на спонж вилити більшу кількість засоба,аніж потрібно.
  6. Олійка для волосся від CHI,має аромат чоловічих парфумів,також має "жирненьку консистенцію".Гарно зволожує та прибирає пухнастість волосся.Оцінка 9/10,за рахунок текстури можливо переборщити.
  7. Сироватка з прополісом XYcos Vita Propolis Serum.Не рекомендую та не придбаю в майбутньому.Не мій засіб однозначно.Аромат ще більш-меньш,нагадує солодко-лимоний.На цьому моменті й всі переваги.Сироватка залишає відчутний липкий шар,чого я дуже не люблю.Засіб підкреслює й без того розширені пори,"жирний блиск"шкірі гарантований. Є про засіб міні-допис https://club.makeup.com.ua/post/15349/ Оцінка 2/10,два бали за аромат.
  8. Паста Сульсена,це український бренд.Паста є дієвим профілактичним засобом проти лупи,а також вона регулює виділення себуму,з нею шкіра голови залишається довше чистою та свіжою.Не потрібно використовувати цей засіб на постійній основі,а використовувати лише як профілактичний засіб. Оцінка10/10. https://club.makeup.com.ua/post/12640/
  9. Derma - E мініатюри.Допис https://club.makeup.com.ua/post/15906/ Антирекомендація,аромат у двох засобів має аптечні неприємні ноти.У дописі я зазначила,що саме не сподобалось.Оцінка 2/10,два бали за деякі переваги концетрованій ультра-ліфтинг сироватці,а саме за те,що вона не залишає жирного блиску на шкірі та після нанесення шкіра доволі гладка.
  10. Yucos зволожуючий крем з спф 20 мені не підійшов.Тонер від цієї фірми 10/10,а ось крем добре,що взяла саше,крем наче і непоганий,має приємний аромат,але для моєї шкіри не зовсім те,що мені потрібно.
    Допис про крем ось тут https://club.makeup.com.ua/post/12811/ Моя оцінка 4/10.
  11. Туш Maybelline. Допис ось тут https://club.makeup.com.ua/post/14381/ Саме ця версія туші скліює вії та залишає комочки на віях,туба дуже схильна до подряпин.Цей бренд має інші більш якісні туші,тому оцінка 4/10,чотири бали за бюджетну ціну та за те,що туш надає віям трохи довжини.