О'L

Empty bottles цього місяця

Empty bottles цього місяця

Останнім часом помітила, що в мене дуже рідко з'являються нові empty bottles )

Часто у пориві шоппінгу купую нові засоби, які не завжди використовую до кінця та іх залишки потім довго чекають своєї черги.

Швидко закінчуються, та завжди на абсолютному повторі в мене лише The Ordinary та Victoria`s Secret. От як раз дещо з VS у мене цього літа й закінчилось )

На Make Up ніколи не бачила його в наявності, та взагалі якось рідко саме цей аромат зустрічала.

Якість, як й у всіх VS доволі непогана – шкіра після нього довго залишається зволоженою, а аромат тримається впродовж дня та навіть залишається на одязі. Пакування 236 мл мені вистачає приблизно на 2 місяці, але я звикла наносити подібні засоби на все тіло, тож, можливо, комусь вистачить й на довше.

Аромат підходить, мабуть, більше прихильникам «солоденького», я люблю запахи кокосу, тож, мені зайшов. Також відчуваються нотки ананасу. У складі містяться антиоксиданти, а ще наче екстракти алое, вівса на виноградних кісточок.

Тішить те, що має ще один точно такий новий лосьйон, тож, із цією empty bottles розлучаюсь легко )

Я не є шанувальницею саме цього аромату ( Із тих містів від VS, що мають шиммер люблю лише Velvet Petals та Bare Vanilla.

Pure Seduction мені здається занадто сливовим та яскравим.

Тож, саме цей флакон Pure Seduction «мучала» кілька років. «Доюзати» допомагає донька ) їй він неймовірно подобається.

Шиммер дрібний та виглядає класно (сподіваюсь, на фото це більш-менш видно))

Для колекції також маю ще один такий новий )))

Ця «умивачка» мені дісталась від Make Up у б’юті-боксі за активність )

Гель мені не дуже підійшов (

Шкіра в мене суха та чутлива, тож, я полюбляю більш лагідніші засоби. У травні пересушила ним шкіру (вмивалась двічі на день) та мала лущення біля носа та рота ( Можливо, підійде власницям жирної шкіри.

Тож, впродовж чотирьох місяців я мила ним пензлики для макіяжу та спонж ) Пензлики після таких водних процедур були задоволені 🤭

Але вдруге навряд чи його придбаю.