Марта К

Секрет швидкого росту волосся розкрито!

Секрет швидкого росту волосся розкрито!

В статті про догляд за волоссям чи то американського, чи то британського журналу Vogue я прочитала про те, що догляд за шкірою голови – новий тренд в сфері краси на 2023 рік. Дійсно, шампунів, масок чи кондиціонерів на прилавках багато, а про шкіру голови ми забуваємо і ніби її уникаємо, але саме від її здоров'я та доглянутості залежить, як швидко ростиме наша грива та як в загальному буде виглядати волосся.

Якось мені в інстаграмі трапилась реклама нової щітки від мого улюбленого бренду Tangle Teezer – ергономічна форма, зубчики різної довжини та гнучкості, ідеальна масажна щітка для голови! Віддана фанатка щіток (тобто я) відразу знайшла новий бажаний гаджет на сайті та замовила його, а вже за кілька днів отримала замовлення та запланувала тест-драйв під час наступного миття голови. В руці лежить зручно, ніщо та ніде не ковзає, масажувати голову цією щіткою по піні приємно, ніякого дискомфорту не виникає, але мені більше подобається проводити нею сухий масаж голови перед миттям або ввечері після роботи. Такий ритуал допомагає розслабитись після носіння хвоста або тугого ballerina bun протягом робочого дня. 5 хвилин масажу – і відчуваєш, як кров приливає до шкіри голови, але тут дуже важливо не передати куті меду та робити масаж не натискаючи з усієї сили, а з турботою та любов'ю до себе.

Щітка сподобалась, і я регулярно її використовую в основному на суху, але іноді і під час миття голови. Вона пришвидшує мікроциркуляцію крові, бадьорить волосяні фолікули та допомагає розслабитись та ретельніше очистити скальп. За бажанням її можна використати як допоміжний засіб під час нанесення сироваток для шкіри голови.

Секрет швидкого росту волосся розкрито!
Марта К
2
Підписники
0