Елена

Санскрін який здивував

Санскрін який здивував

Вітаю 👋

Почала тестування нового санскріну без якихось очікувань. Ну, а що? Про нього я раніше не чула, купила тому що був пробник (доречі, тисячу мерсі виробнику за це). А от результат мене приємно вразив.

Що сподобалось. Об'єм пробника 5 мл. Щоб ви зрозуміли, у порівнянні з іншим, де об'єм всього 1 мл... Тобто тут вже є де розгулятися.

Консистенція крему не дуже щільна, та щоб рознести по шкірі треба прикласти трохи зусиль. А потім... Потім починається магія ✨ По-перше, доволі швидко поглинається. По-друге, не залишає липкості. По-третє, має помірний блиск. Це вже щось близьке до ефекту зволоженної шкіри. І якщо порівнювати з ось цим санскріном https://club.makeup.com.ua/post/12534/, то це небо та земля. Так-так, я усе розумію, тренд сяючої шкіри, та я не звикла до того, щоб спочатку в приміщенні з'являвся блиск моєї шкіри, а потім вже я 😜 Так от, у порівнянні з моїм старим флюїдом, MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+ то просто знахідка. Мені вистачило 2-х матуючих серветок, та декілька секунд, щоб прибрати залишки і вуаля, ніякого блиску. Протягом дня шкіра почувала себе з ним дуже комфортно.

Ще сподобалось, що виробник Україна 😉

Приводжу склад. Та відразу скажу, що я не експерт у цьому ділі...

Склад: Aqua, Melissa Officinalis Extract, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Rubus idaeus (Raspberry) Seed Oil, Sucrose Polystearate, Zinc Oxide, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Hyaluronic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Centella Asiatica Extract, Bisabolol, Pantenol, Sodium Stearoyl Glutamate, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Glucoside, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil, Butylene Glycol, Coco-Caprylate, Xantan Gum, Parfum, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid.

Після тестування можу сказати, що поки що це було краще за все, що я пробувала до. Ось так без особливих очікувань цей санскрін потрапив у кандидати на замовлення )

Санскрін який здивував
Санскрін який здивував
Санскрін який здивував