Рутина
Вчора одна з дівчаток вже торкнулась цієї теми, а я приєднуюсь
Ранок
- Ранкова рутина у мене починається з мʼякого очищення милом Lirene - про нього я вже писала. Це чудовий бюджетний варіант очищення без жорстких ПАР.
- 3-5 разів на тиждень використовую ензимну пудру. Наразі це Elizavecca - я поки не склала остаточну думку про неї, тестую.
- Сироватка з ніацинамідом The Ordinary - Боже поможи вже її закінчити, антирекомендація))) залишилось на пару разів, далі заміню її на тонер Mary&May з пантенолом і лізатами.
- Закінчую все кремом SPF 50: у мене два таких відмінника. Ceuracle надлегкий та ідеально підійде жирній шкірі та на жарку погоду; Hirudo Derm щільніший і жирніший, не для всіх. Тут треба тестувати, але у мене вже друга баночка на повторі, дуже мені полюбився. Обидва на стабільних хім.фільтрах.
Вечір
- Гідрофільну олію використовую, коли на мені є макіяж або СПФ.
- Гель для вмивання з 3,5% гліколевою кислотою на змішаних ПАР - більш активне очищення. Розповідала вже про нього, класна штука, але з ним треба обережно. Вже закінчується, хочу якусь нову кислотну вмивалку - чекаю рекомендації у коментарях))
- Саліциловий тонер Cos de Baha - ну це мій біль😂 я не втрачаю надії і сподіваюсь, що може він колись спрацює))) цей етап вважаю безтолковим в цілому, таке, аби погратися.
- Угресол - 10% бензоїл пероксид. Препарат для топічної терапії акне, ввела у звʼязку з гормональним збоєм наприкінці липня. Дуже задоволена, чудово прибрав висипання і розгладив шкіру буквально за 1,5-2 тижні, папули/пустули ідеально тримає на контролі. Але на мені не працює з комедонами, на жаль, тому по закінченню флакона буду змінювати препарат.
Іноді можу використовувати на цьому етапі ще 10% молочну сироватку від Ordinary соло або комбінуючи з угресолом, мені ок.
- Через півгодинки закриваю БПО кремом. У мене два варіанти - Lirene Kombucha більш щільний і переважно зараз використовую його, бо шкіру сушить + треба швиденько його закінчити, так як спливає строк придатності після відкриття (ви контролюєте строки косметики?)
Другий - Cosrx з муцином, більш легкий, має гелеву текстуру. Непогано зволожує, і на літо чудовий варіант, але на осінь/зиму буду брати йому до пари більш щільного товариша.
Також використовую ці креми вдень замість SPF, якщо не планую виходити з дому.
По дрібничках - у мене ж ще делікатний скраб, сильний хімічний пілінг, різні маски (переважно глиняні).
Отака історія виходить. Дякую за увагу 🫶🏻
Коментарі (0)