Порожні баночки за серпень🧴
Або як я збираю сміття для цього посту кожен місяць😂
Насправді рубрика порожні баночки мені подобається😅як видно цього місяця в мене закінчилося достатньо(як і кожного впринципі).
Пройдемося швиденько по категоріям з простим поясненням ,що я хочу купити ще раз,а що ні.
Шампуні🤍
У мене за місяць завжди їх не одна баночка,бо я користуюся різними та мию волосся три рази на тиждень.
З цих всіх я би ще раз купила більшу версію зміцнюючого шампуню від Comex та Tresemme,однак купляти Tresemme не буду,бо не хочу більше підтримувати цей бренд,тому буду тестувати щось наше українське.
Шампунь Schauma мені з часом використання перестав подобатися,там само як і шампунь Garnier.Тому їх конкретно купляти не планую.
L’Oreal Elseve купляла би ще,але знову ж таки я хочу зараз зосередити свою увагу на українських брендах.
Дякую мейкапу за конкурс про українські бренди,бо я побачила наскільки багато наших українських брендів косметики я ще не пробувала🥰
Догляд за тілом🤍
Цього разу закінчилися всі мої скраби (дуже люблю скраби усілякі) і що той,що інший скраб я б з задоволенням купила(особливо Mermade,тільки б наступного пазу взяла б з кокосом).Але я собі зараз замовила інший від невідомого мені українського бренду,якщо буде цікаво потім поділюся своїми враженнями.
Гелі від Fresh Juice у мене в кожних порожніх баночках,а це чудовий показник ,що продукти їх мені справді подобаються,бо я їх регулярно купляю(обираю тільки різні аромати).
Антиперспірант Garnier мені буде сподобався і я вже купила такий самий,тому тут слова зайві.
Гель для душу Mermade конкретно з цим ароматом мені дуже сподобався,я би повторила його.
Кокосова олія Naturality була у мене у використанні останнім часом мало,тому купляти поки нову не планую.
І трошки декоративної косметики🤍
Закінчився тон,який мені шалено подобався та підходив,я би купила його знову,але хочу спробувати щось нове(вже пригледіла тон один від Patricia Ledo,планую купити).
Ну і туш Patricia Ledo непогана,добре профарбовувала,але погано трималася на мені,тому ні.
Ось такі мої порожні баночки,я би хотіла би дізнатися,а чи цікаво вам читати подібні пости?
Коментарі (0)