Foreo bear mini - мікрострумовий девайс для масажу обличчя. Чи потрібен він вам?

Foreo bear mini - мікрострумовий девайс для масажу обличчя. Чи потрібен він вам?

Власне, з самої назви вже зрозуміло, що це струм дуже малої інтенсивності, якої, однак, достатньо для того, щоби стимулювати клітини шкіри і приводити її в тонус. Особливо переконливого наукового бекґраунду у цій сфері поки бракує, але мікрострумові девайси вже не один рік на пікові популярності, оскільки дають видимий ефект. Найбільший ефект, звісно, можна отримати в салоні, який обладнаний спеціальними професійними мікрострумовими апаратами, де сила струму більша, ніж на домашніх девайсах. Але прикол мікрострумів у тому, що з ними важлива регулярність, і що накопичувального ефекту вони не мають: перестав користуватися - все повернулося назад. Тому-то домашні девайси і видаються кращим варіантом, ніж витрачати купу грошей на походи в салон. Тим більше у нинішніх тяжких умовах.

Foreo bear mini - мікрострумовий девайс для масажу обличчя. Чи потрібен він вам?

Судячи з відгуків на спеціалізованих сайтах, більшість користувачів цими девайсами у першу чергу відзначають боротьбу з набряками навколо очей. Дійсно, мікроструми тут можуть допомогти, особливо, коли металеві напівсфери холодні. А от обіцянки виробників розгладити вам зморшки - це брехня. Ну, серйозно, неінвазивних способів побороти зморшки просто не існує. Мої зморшки під очима нікуди не ділися, навіть не зменшилися. Після двох років щоденних мікрострумів. А от що стосується загального вигляду і тонусу шкіри, то так, різницю бачу, хоч і дууууууже незначну. Найбільш виражений ефект у мене на верхніх повіках: тут маю проблему, що шкіра без тургору і починає нависати на повіко, так от якраз завдяки мікрострумам цю проблему було вирішено, і верхнє повіко у мене відкрилося. Але, повторюся, цей ефект підтримується тільки за рахунок регулярного використання мікрострумів. Коли мій перший мікрострумовий апарат Nuface mini зламався, і я місяць мікроструми не робила, повіки знову почали нависати. Де ще бачу ефект? Мінімальний бачу на щелепі й підборідді: контур обличчя дійсно став більш вираженим і підтягнутим. Але на носогубках і так званих "бульдогових щічках" ефекту 0. Однак загальний візуальний ефект доглянутого обличчя мікроструми дають. Тому, якщо маєте проблеми з зоною навколо очей і нечітким овалом обличчя, мікроструми мають вам допомогти. Але є нюанс: якщо маєте поставлені філери, мікроструми прискорюють їхнє розсмоктування, тому ставити доведеться частіше.

Люблю, бо мікроструми дають ефект, а сам девайс дуже довго тримає заряд, мені вистачає на місяць нещадної щоденної експлуатації. Ненавиджу на контрасті з Nuface mini, який був зручнішим у використанні і мав більші напівсфери, що дозволяло захопити більші ділянки шкіри для масажу. Форео малесенький, тому масаж доводиться робити довше. Що дууууууже дратує, так це мобільний застосунок. Для чого, навіщо?!?! Без цього незграбного застосунку девайс тупо не запуститься. Треба його скачати, зареєструвати на сайті форео свій девайс, указати свої персональні дані, верифікувати через свій мейл... От, може, я параноїк, але для чого їм треба мої персональні дані?! Словом, це те, що дратує. І що цей застосунок тепер займає місце у моєму телефоні. І що кожен раз, коли туди заходиш, він пхає якусь рекламу, яку, як у ютубі, можна скіпнути тільки через деякий час. І що для користування девайсом через застосунок обов'язково має бути ввімкнена геолокація і підключений інтернет. У принципі, коли застосунок уже скачаний, і девайс у ньому зареєстрований, то можна користуватися девайсом і без запуску застосунку, але з обмеженим функціоналом: неможливо ввімкнути вібрацію, і сам форео буде вимикатися кожні дві хвилини. Зрештою, я так і почала робити.

До комплекту входить також USB кабель (щоправда, короткуватий), пластикова диво-підставка (щоби ставити на найвиднішому місці як елемент декору? Па-багатаму?) і пробник серуму від форео, по якому вони і пропонують робити мікроструми, повнорозмір якого має неадекватний цінник і печальний склад. Я роблю мікроструми на будь-якому серумі без олій + міст (теж без олій), купувати якісь спеціалізовані продукти від виробника насправді не потрібно. Під час процедури зазвичай не відчуваю нічого, хіба що на лобі проскакує легке поколювання, а в зоні навколо очей трапляється відчуття, що тягнеться якийсь м'яз. Роблю на максимальній потужності мікрострумів (без застосунку можна обрати одну з трьох потужностей, у застосунку вони поділені на шість).
Отже, як висновок: якщо не шкода витратити гроші, і впевнені на 100%, що робитимете регулярно і не заб'єте, то купуйте, але на супер-пупер "вау" ефект не розраховуйте.