Чистикова Дар'я

Мій відгук на Mareve ❤

Мій відгук на Mareve ❤

До цього не була особисто знайома з брендом, тому навмисно вирішила обрати різні аромати для затесту. Вибір пав на міст для тіла та масажну свічку.
Доречі на мейкапі для Mareve частенько акції по типу -50% на другу одиницю, чи 1+1=3. Раджу спробувати, хто цього ще не зробив.

Треба сказати, раніше я не користувалася подібним товаром, свічки окремо, масло для масажу окремо😁 Хоча, одного разу на манікюрі я бачила, як одна із майстриць робила масаж рук своїй кліентці після процедури саме свічкою, але я тоді не ризикнула, віддаю перевагу крему після манікюру, а не маслу 😁

Тож, упаковка невелика, щільно запакована кругла баночка, з витриманим чорним дизайном у стилі mareve. Вага теж невелика, всього 30 мл.

Віск трохи пофарбований, в ніжно рожевий колір, поверхня свічки щільна та рівна (була, фото зробила вже після використання). Текстура масляниста, тане під впливом тепла рук.

Перше, що хочеться відзначити, що вона має приємний аромат троянди, який розкривається після запалення свічки. Мені так сподобався цей аромат, що я вже хочу зібрати всю серію 💯  Другий момент - сама олія дуже ніжна, тепла, м'яко окутує та розслаблює, налаштовує на потрібну хвилю радіо-релакс 🎶

Я хвилювалася, чи не надто буде гарячий розплавлений віск (масло) для мене, але даремно, він має оптимальну температуру: не гарячий, теплий, обпектися їм неможливо. Масло слизьке, добре розподіляється на поверхні шкіри, не залипає і не розтікається. Можна налити розплавлений віск прямо на масажну зону, можна нанести на руки і розтерти в долонях, як вам більше подобається.

Техніку та тривалість масажу описувати не буду, це суто індивідуальний момент😊

Приємний бонус після застосування — це найніжніша шкіра. Аромат троянди залишається на масажній зоні ще деякий час. На фото видно скільки залишилося свічки після одного масажу спинки. Думаю вистачить на 3-4 рази, але все залежить від кількості масажуємих зон. Наприклад, якщо застосовувати тільки як олію для кутикули хвате на місяць, може два.

Я рекомендую до придбання тим, хто любить такі релакс ритуали, обов'язково 💯 Сама купуватиму ще, саме у цьому ароматі😊

Як я зрозуміла, міст для тіла це щось між парфюмом, спреєм та лосьйоном для шкіри, він призначений зволожувати та залишати приємний шлейф.

Упаковка виконана з м'якого, прозорого пластику, прямокутної форми. Дизайн всіх продуктів виробника мені дуже симпатизує, стриманий. Сам міст золотий, видно блитівки, люблю таке золотисто-іскристе, а-ля шампанське,  виглядає дорого-багато😆 Дозатор трохи плюється, мені це норм, але якщо для вас це має принципове значення то зверніть увагу. Об'єм 125 мл, за раз 1-2 пшики,  думаю вистачить надовго. Аромат добре тримається на тілі. Якщо не борщити з нанесенням, шимер на тілі не помітний.

Щодо аромату. Відгуки я ж звичайно почитала, що він схожий на Кірке, але я і з ним не була знайома 🤣 можна сказати купляла більше за кольором. Аромат яскравий, трохи різкуват, насичений, стійкий, розкривається з кожною хвилиною, але думаю не для всіх, спочатку мені він здався задушливим. Проте через декілька днів з ним подружилася і вже не уявляю життя без цього п'янкого аромату 🥰  рекомендую 💯

Mareve тепер у моєму ❤ Виробнику бажаю процвітання, розширення асортименту та лінійок ароматів, обов'язково придбаю для тестів трохи парфумованої води та спреїв із серії для дому. Дякую, якщо дочитала😉