M O N D ✨️

Мастхев для розкішних локонів

Мастхев для розкішних локонів

Щоб не переплачувати за бренд, знайшла чудовий аналог від самостійного бренду Queenme.

Стайлер вже роками живе в мене, тішить своєю ефективністю і стікістю.

На відміну від звичайних конусних плойок, стайлер практично все робить за нас. Просто налаштовуємо його, відокремлюємо пасмо, кладемо в стайлер і затискаємо. Далі він сам намотує волосся і дає сигнал, коли варто розтиснути стайлер і дістати волосся. Якщо все робити правильно – складнощів немає. Якщо не правильно вкласти волосся, пристрій дасть сигнал, щоб дістати пасмо і переробити. Таким чином, стайлер робить використання безпечним.

У комплект входила детальна інструкція. На стайлері є маленький екран. Для мене це важливий момент, адже так зручніше працювати з приладом. Можна виставити температуру та таймер. Максимальна температура: 230 ° C.

Локони на фото крутила при температурі 160 ° з таймером 8-10 секунд .

Для тонкого волосся не обираю високу температуру. Якщо використовувати пінку і фіксатор , завиток буде більше і протримається довго. Я користуюсь лише термозахистом.

Звичайно, спочатку потрібно було звикнути до використання. Головне пам'ятати, якою стороною укладати локон в стайлер і робити це в горизонтальному положенні. Власне, всі вказівки як на приладі, так і в інструкції дають чітке розуміння про експлуатацію.

Як тільки вчилася, з моєї вини (то використовувала неправильне положення , то занадто велике пасмо обрала) кілька разів зажувало волосся. Головне в цей момент не нервувати і обережно дістати його. Трохи практики і все вдалося.

Якщо приловчитися, розкішна укладка буде готова хвилин за 15-20 залежно від довжини. Для короткого волосся я б все ж таки рекомендувала використовувати конусну плойку, а таку краще брати для довжини від плечей.

Тепер це мій незамінний помічник для створення прекрасних локонів вдома. Хоч і користуюся температурними приладами не часто, вони - почесні жителі мого бьюті-куточка.

* На Мейкап можете зустріти оригінал ідеї цього приладу від BaByliss. Ціни на них вже більш приємні, тож можна придивитися до нього.

________

Автоматична плойка для завивки волосся

Queenme Automatic Hair Curler

Мастхев для розкішних локонів
Мастхев для розкішних локонів
Мастхев для розкішних локонів
Мастхев для розкішних локонів