Покупка під впливом тик-току🤷♀️
Міцелярна вода Simple Kind to Skin Micellar Water
Всім привіт✌️
Близько 2-х місяців в тик-току за мною ганялися 2 продукти, їх рекомендували як звичайні дівчата, так і професійні косметологи. Спочатку я просто гортала ці відео, але з часом ці продукти так засіли в моїй голові, що вирішила все-таки взяти на пробу, ну надто сильно їх нахвалювали):
1. Матувальний антибактеріальний тонік для обличчяUnder Twenty. Поки не користувалася ним, тому пізніше присвячу йому окремий допис.
2. Міцелярна вода Simple Kind to Skin Micellar Water - героїня сьогоднішнього допису, якою користуюся вже близько місяця і можу ділитися враженнями👇
🍀 Зовнішній вигляд
Міцелярна вода представлена у досить великому флаконі із прозорого пластику, що дозволяє стежити за її витратою.
Дизайн лаконічний і нічим не примітний.
Кришка фліп-топ, закривається міцно, сама по собі не відкривається.
Дозатор в міру вузький, але дуже різко виділяє засіб).
Об'єм: 400 мл, досить великий і витрата цілком економічна.
Недолік: цю міцелярну воду (саме із зеленою смужкою) дуже проблематично знайти в наявності. Я її відстежувала в кількох магазинах одразу, вона з'явилася на makeup, але в наявності була зовсім недовго).
🍀 Трохи про склад
У всіх відео-рекомендаціях говорилося, що ця водичка має дуже гарний, безпечний склад, що в принципі і підкупило найбільше).
Склад дійсно дуже непоганий, в цілому навіть і причепитися нема до чого, окрім ароматизатора.
За очищення шкіри відповідають наступні інгредієнти:
- PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides: є емульгатором та зволожувачем, розчиняє та видаляє забруднень і макіяж з поверхні шкіри.
- Cetrimonium Chloride: цетримоній хлорид - антисептик та детоксикаційний компонент для очищення шкіри.
- Sodium Chloride: Хлорид натрію (соліум) включає ексфоліюючі властивості.
В низьких концентраціях ці компоненти не ма.ьб суттєвого агресивного впливу на шкіру.
Серед інших компонентів можу відзначити:
- Niacinamide - Ніацинамід (вітамін В3) - має ряд корисних властивостей для шкіри, включаючи зволоження, зменшення відчуття сухості і покращення бар'єрної функції шкіри.
- Sodium Ascorbyl Phosphate - Натрієва сіль аскорбілфосфату (вітамін С): Вітамін С має антиоксидантні властивості і може допомогти в боротьбі з ознаками старіння та підвищити блиск шкіри.
- Panthenol - Пантенол (провітамін В5): Пантенол має зволожувальні та заспокійливі властивості для шкіри.
У мене продукт не викликав жодних алергічних реакцій)
🍀 Консистенція/аромат
Консистенція рідка, як звичайна водичка. На дотик без липкості та маслянистості.
Аромат легкий, косметичний, солодкуватий, без яскравої ноти. На шкірі не затримується, тому не викликає жодного дискомфорту.
🍀 У використанні
Цією міцелярною водою я замінила звичнішу для мене Bioderma. Якщо чесно, то в ефекті я не помітила жодної різниці між цими продуктами. Однак, Simple працює жорсткіше, ніж Bioderma (не травмує шкіру, але відчувається трохи жорстке очищення). Також, хочу відзначити, что у Simple у рази менша витрата👌
Водичку я використовую протягом місяця, щоденно. Найчастіше видаляю класичний денний макіяж, іноді з водостійкими текстурами.
- 1 ватний диск змочений водою не видаляє макіяж повністю, особливо туш, матові помади та підводку для очей.
- 2 ватяний диск вже на 90% знімає макіяж, єдине, що може залишитися – сліди від туші під очима. Так, я використовую цю міцелярку і для очей у тому числі).
- 3 ватний диск вже видаляє усі забруднення на 100%.
- При щільнішому, вечірньому макіяжі знадобиться 5-6 ватних дисків і це не межа).
В цілому, водичка дуже непогано виконує своє завдання). При цьому вона абсолютно комфортна у використанні, не стягує, не сушить, не залишає на шкірі відчуття плівки, липкості та жирності. Не конфліктує з іншими засобами для догляду за шкірою.
🍀 Ефект
- Добре видаляє легкий денний макіяж.
- Трохи складніше справляється з щільними і водостійкими текстурами, але все-таки справляється.
- Не травмує шкіру, але очищення жорсткувате, відчутне.
- Не сушить, не стягує, не провокує активної роботи сальних залоз.
- Трохи зволожує та матує шкіру.
- Не викликала жодних алергічних реакцій.
Я можу сказати, що це досить непогана, бюджетна міцелярна вода, робоча конячка). Однак чогось супер-незвичайного в ній я не помітила, вона ніби переоцінена авторками тик-току).
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)