Vikulyk

Сонцезахист, який набув неабиякої популярності і не просто так

Сонцезахист, який набув неабиякої популярності і не просто так

Beauty of Joseon Relief Sun-справжній хіт минулого року, тай зараз він не менш популярний, адже це Ефективний, легкий і безпечний сонцезахисний крем з пробіотиками і рисом.

Текстура крему легка, спочатку відчувається злегка жирненьким, але за 2 хвилини дуже добре вбирається, шкіра не наглухо матова, вона гладенька і приємна на дотик. Він не залишає липкості і білих слідів, на шкірі немає відчуття маски, пори не забиває.

На фото декілька хвилин, після нанесення

Сонцезахист, який набув неабиякої популярності і не просто так

У складі присутні потужні фотостабільні і водовідштовхуючі хімічні фільтри, які схвалені у Європі та США, тому захист тут на дуже високому рівні!

Я взяла для пробу мініатюрку (10мл), подумала, що зручно тягати в сумці, тай чудово можна зрозуміти, чи підійде засіб, без великих витрат, але після закінчення баночки візьму повну версію.

Також дуже класні компоненти, які доглядають за шкірою: Ніацинамід, гарбузовий фермент, який оновлює шкіру не гірше гліколівої кислоти, рисові ферменти мають антибактеріальну і антиоксидантну дію, вітамін е і багато інших, також у складі немає спирту, ну хіба не ідеально?

Перепробувавши не мало сонцезахисних кремів в різній ціновій категорії, я можу сказати, що найти настільки комфортний спф, який працює-дуже важко, тому щиро рекомендую Beauty of Joseon , він крутий.