Тестування функціо нальної косметики Sane 💙💛
Мої враження від тестування догляду від українського бренду Sane
До цього моменту я була близько знайома з їхнім бальзамом для губ, який і досьогодні є найкращим з тих, що я викорстовувала. І зараз мені випала можливість потестувати більше засобів.
❗ Враження від проудуктів складено за 2 тижні щоденного користування ❗
Пінка для вмивання з протеїнами пшениці
Перший засіб з тестування, до якого я звернулась - це пінка для вмивання. Універсальний і найбезпечніший варіант знайомства із будь-якою косметикою. Зазвичай, я надаю перевагу саме пінкам для вмивання і маю декілька критеріїв оцінки для цих засобів:
Текстура і стійкість: У цього засобу доволі пристойна густа і стійка піна, яка не розпливається одразу при контакті з водою, що дуже цінно ✅
Аромат: У пінки присутній солодкуватий, доволі яскраво виражений аромат, який, на щастя, змивається разом з пінкою і не залишається на шкірі. Але я надаю перевагу засобам без аромату, тому для мене це ➖
Ефект: Пінка легко змивається водою і забирає з собою всі залишки себуму, гідрофільної олії і іншого бруду, які є на обличчі. Мою трохи зневоднену шкіру не стягує, що є безумовним плюсом ✅
Висновок: Доволі базова пінка за приємною ціною, яка не сушить шкіру. Але наявний аромат буде суттєвим недоліком для алергіків або просто чутливих до запахів людей.
На мій смак цей засіб вартий того, щоб знаходитись на моїй поличці у ванній)
Нічний крем для обличчя з пребіотиком і скваланом
Як і зазначено у назві, використовувала я цей крем у якості нічного крему: на сироватки, які до цього вже вкорінились в моїй рутині, або просто на голу шкіру (коли ну дуже ліньки наносити сироватку).
Текстура і ефект: Доволі легкий крем, який на диво добре зволожує шкіру - на ранок вона пружня і м'якенька. За рахунок своєї легенької текстури не залишає жирної плівки ✅
Аромат: Цей засіб також має аромат, він відрізняється від аромату пінки і є більш стійким і навіть трошки нав'язливим, але, на щастя, не викликав у мене негативних реакцій у вигляді головного болю. На ранок від цього аромату вже нічого не лишається, але все одно ➖
В цілому, крем показав себе добре: не залежно від "основи", на яку він був нанесений, будь це ретинол або просто гола шкіра, залишав по собі приємне зволоження без липкості і обтяження.
Сироватка для обличчя з вітаміном С 3%
А це засіб, з яким ми, нажаль, не подружились(
Sane обіцяют від сироватки з вітаміном С зволоження, освітлення і вирівнення тону. Я маю дещо нерівномірний і тьмяний колір обличчя, тому від цієї сироватки я очікувала саме "освіження" зовнішнього вигляду.
Засоби з вітаміном С рекомендують додавати у ранкову рутину і закривати кремом з СПФ, що я і робила, але видимого результату на шкірі я не побачила
Сироватка водянистої текстури, швидко вбирається і не залишає липкості. Шкіра після неї м'якенька, але це все що я помітила. Можливо, для видимих змін у тоні шкіри потрібно більше часу на тестування.
Негативних реакцій (як то подразнень, сухості тощо) сироватка в мене також не викликала, тому буду користуватись далі і обов'язково поділюсь вже більш усвідомленим відгуком у "порожніх баночках".
Ще одним мінусом цього засобу для мене виявилась упаковка - дозатор доволі тугий, тому плюється сироваткою ➖
Але сам флакончик виконаний з темного пластику, що подовжить термін придатності вітаміну С - це є плюс ➕
Висновки
В цілому враження від тестування догляду від Sane у мене позитивні
✅Плюси:
- Бюджетна ціна - середня вартість засобу у цього бренду десь 150-200 грн
- Базові засоби (такі як зволожуючий крем, пінка для вмивання чи бальзам для губ) виконують все, шо обіцяє виробник
- Широка лінійка
➖ Але є і мінуси, з якими варто ознайомитись перед покупкою:
- Всі засоби мають відчутний аромат, що може бути неприйнятно для чутливих людей
- Упаковки - вони доволі простенькі, що для такої ціни продуктів цільком нормально, але є і технічні недоліки, як от із дозатором сироватки.
На мій погляд, косметика бренду Sane варта Вашої уваги. Базові засоби по догляду за показали себе на всі 100%, а от "активи" ще треба потестувати і, можливо, все ж звернути увагу на менш бюджетні засоби.
Дякую бренду Sane за можливість потестувати їхню продукцію 💙💛
Коментарі (0)