Anna_feerie

Гідрофільна олія Manyo Factory Herb Green Cleansing Oil

Гідрофільна олія Manyo Factory Herb Green Cleansing Oil

Справа в тому, що я давно знайшла улюблений бальзам (https://club.makeup.com.ua/post/2368/), який повторювала багато разів в різних варіаціях: https://club.makeup.com.ua/post/6188/.

Але захотілось спробувати нову для себе текстуру, тож я зупинилась на освіжаючій та заспокоюючій олії від Manyo. Мені хотілося познайомитись з брендом, та й склад видався доволі цікавим 🤗.

В списку інгредієнтів велика кількість олій: тут і соєва, і мигдальна, і оливкова, і виноградних кісточок та зеленого чаю. До цього ж маємо ефірні олійки (шавлії, розмарину, лаванди, розмарину та ін.).

Гідрофільна олія Manyo Factory Herb Green Cleansing Oil
Гідрофільна олія Manyo Factory Herb Green Cleansing Oil
Гідрофільна олія Manyo Factory Herb Green Cleansing Oil

Дозатор працює справно, не плюється. Для очищення обличчя та шиї від СПФ мені достатньо одного натискання. Якщо ж змивати повний макіяж, краще подвоїти кількість, та про це далі.

Олійка має ледь зеленуватий відтінок, середньої щільності консистенцію та дуже активний хвойний аромат (розмарин, лаванда, чайне дерево... 😁). В принципі, я нормально ставлюсь до ефірок, тим більше, що засіб змивний.

Спосіб використання не відрізняється від гідрофільного бальзаму: набираю олію в долоню (руки та обличчя обов'язково мають бути сухими), наношу на обличчя та роблю легкий масаж протягом хвилини. Далі додаю води, олія перетворюється в легке молочко, масую ще одну хвилинку. Після змивання завдди йде другий етап очищення - вмивання з пінкою/гелем.

По відчуттям мені доволі комфортно, інколи під час масажу прямо відчуваю, як під пальчиками скочуються якісь забруднення з пор (звучить дивно, але думаю, ви розумієте, про що я). Шкіра після очищення м'яка, без натяку на пересушення або алергію.

Я зробила тест з тональним кремом, підводкою, олівцями та помадами. Щедро нанесла Manyo Factory Herb Green Cleansing Oil і... Здивувалася! Адже через хвилину масажу я все ще бачила свотчі (хоч мій улюблений бальзам справлявся з цими продуктами дуже швидко). Тож я продовжила масажувати руку, вже втомилась то робити, потім нарешті додала води і змила. В результаті тональний крем, олівці та підводка змились (хоч від тертя на шкірі залишились почервоніння 😔). Помади Aden також розчинились, а от стійка матова фуксія від Буржуа відмовилась покидати мою руку)).

Коли я спробувала розчинити макіяж очей після хіппі-макіяжу (https://club.makeup.com.ua/post/17953/), то трав'яна гідрофільна олія майже впоралась, але під очима залишились розводи від туші. Тому яскравий/стійкий мейк краще змивати молочком/міцелярною водою, щоб не зловживати з тертям)).

В цілому гідрофільна олія від Manyo мені подобається, вона економічна, приємна у використанні, лагідна до шкіри та в перспективі має працювати на очищення пор та заспокоєння почервонінь (щодо очищення +, єдине, поки не можу зробити висновок щодо останнього пункту, адже на антигістамінних препаратах обличчя і так стає світлішим 😁). Головне - не намагатись змивати цим засобом стійкий вечірній макіяж, а з санскріном та макіяжем обличчя вона справляється чудово.

Ось такий цікавий продукт тепер є в моїй косметичній шафці😍. Розкажіть, на якій ви стороні: гідрофільні олії/бальзами, міцелярна вода або молочко для очищення?). Бо мені подобається гідрофільне очищення, але для очей та губ все ж більше люблю текстуру молочка 🥛.