Ya Yana

Моя манго-залежність продовжується

Моя манго-залежність продовжується

Останнім часом я активно працюю над тим, щоб покращити свою рутину. Так, в 24 роки я таки допетрала, що без здорового сну, режиму, спорту та нормального харчування далеко не зайдеш. Тому, у серпні я почала бігати вранці. Звичку вже відпрацьовано, а з нею пришла нова — ранковий прохолодний душ з манговою знахідкою від Lirene.

Я швидко зрозуміла, що після довгих пробіжок, ще й під літнім сонечком (хай і ранковим, але воно безжальне цьогоріч), мені недостатньо просто очищення гелем. Шкіра потребує чогось більшого. Цей скраб влучив у ціль.

Абразивні мікрочасточки із целюлози. Вони добре скрабують, але не деруть шкіру та не провокують подразнення. Чудовий баланс, який я не зустрічала в інших скрабах. Але, для любителів жорстких скрабів, цей продукт здаватиметься звичайним гелем.

Приємний масаж — те, що треба після пробіжки. Чудове відчуття, тіло наче трошки розслабляється. Але в релакс не падаємо, у нас тут ранок перед продуктивним днем.

Немає стягнення. Після використання не хочеться обмазатися усіма емульсіями і кремами світу, бо шкіра і так зволожена та гладенька. Це дуже виручало в ті жахливі дні з температурою за 30 градусів, бо що не мазюкай — все сповзає з тебе.

Аромат — любов, любов, любов! Зараз манго — мій фаворит, тому не дивно, що мені сподобалось. Проте, це не чистий солодкий манго, тут є легенька фруктова свіжість. Мама сказала, що я пахну персиком. 🤷‍♀️

Консистенція все ж гелю, а не скрабу, тому і використання дуже економне.

Компоненти у складі з тропічним вайбом. Екстракт папаї чудово працює з лущенням, запобігає появі сухості, а ще стимулює оновлення клітин шкіри. Манговий віск запобігає втраті вологи та робить шкіру такою гладенькою.

Такий мій рецепт ідеального ранку. Звичайно, над хорошим режимом ще працювати і працювати, але так тішить, що є такі beauty-помічники, які доповнять рутину, допоможуть подбати про себе і подарують чудовий настрій.

P.S. Ось тут https://club.makeup.com.ua/post/15551/ Aliona Fedyk розповіла про свій вечірній релакс-ритуал, чим і надихнула на цей пост.