M O N D ✨️

Гідний помічник для створення мейку

Гідний помічник для створення мейку

Не завжди можна знайти відповідне джерело світла для макіяжу, тому дзеркала з лампами так стали популярними. Особливо подобаються компактні рішення. Наприклад, дзеркало, куплене 3 роки тому, займає так мало місця, що зберігаю його ближче до робочого місця: на вікні чи столі.

Дзеркало відкривається на 4 частини, бічні частини мають скло зі збільшенням. Дуже зручно для макіяжу губи та очей. Лампочки розташовані лише на центральному дзеркалі, що дає гарне світло. Вмикається сенсорною кнопкою на дзеркалі. Є режим повного відключення, перемикач ON/OFF на звороті.

Характеристики:

Розмір: 28*19*7 см

Матеріал: АБС + скло

Джерело світла: світлодіодні лампи

Живлення: 4 * AAA батарейки (не входять до комплекту) та живлення від usb

Для підсвічування використовую завжди usb - підключаю до павер банку або розетки. Для зручності можна використовувати батарейки.

За 3 роки використання світлодіодні лампочки стали працювати з перебоєм, тому використовую світлове кільце як альтернативу. Загалом при регулярному включенні протрималися довго.

Особливо зручна підставка, на якій можна зберігати помади та інші матеріали для макіяжу. Пластик дуже міцний. Досі виглядає як тільки куплене.

Використовувати подобається. За ці три роки жодного разу не пошкодувала, що обрала саме це дзеркало!

Гідний помічник для створення мейку
Гідний помічник для створення мейку
Гідний помічник для створення мейку