Пор івняння 5 популярних сонцезахистів: Підсумки літа
Сьогодні покажу вам порівняльну характеристику 5 дуже популярних санскрінів. Впевнена, один з них точно є у вас!
Хочу одразу сказати, що всі вони виявилися хорошими, хоч і у кожного сонцезахисту з мого списку є свої сильні та слабкі сторони. Обирати вам!
Round Lab Birch Juice Sunscreen SPF50+ PA++++
Round Lab Birch Juice Sunscreen SPF50+ PA++++ - сонцезахисний крем з екстрактом березового соку, який має легку водянисту текстуру та швидко вбирається. Один із найнепомітніших на шкірі з цієї п'ятірки. Має приємний ненав'язливий аромат, добре підійде всім типам шкіри, навіть жирній.
FarmStay Hyaluronic UV Shield SPF50+ PA++++
FarmStay Hyaluronic UV Shield SPF50+ PA++++ - сонцезахисний крем з гіалуроновою кислотою, який має легку та зволожуючу текстуру. Він забезпечує високу ступінь захисту від UVA та UVB-променів. Найпомітніший з п'ятірки за рахунок високої концентрації фізичних фільтрів. Чи це погано? Ні, скоріше навпаки, бо фізичні фільтри менш "вибагливі" у використанні, зате більш помітні на шкірі. Тому якщо ви боїтеся ефекту вибіленої шкіри, його оминайте.
Purito Centella Green Level Safe Sun SPF50+ PA++++
Purito Centella Green Level Safe Sun SPF50+ PA++++ - сонцезахисний крем з центеллою азіатською, який має легку водянисту текстуру, схожу на Round Lab Birch Juice Sunscreen. Заспокоює шкіру та має протизапальний ефект. А ще мене зводить з розуму його шикарний аромат, схожий на розмарин. Планую наступного літа взяти повнорозмірку. Це найбільш непомітний та водянистий санскрін з усього топу, він схожий на Round Lab Birch Juice, проте ще більш рідкий та невагомий.
COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA++++
COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA++++ - сонцезахисний крем з алое вера, який має легку та заспокійливу текстуру. Має приємний аромат, добре сидить на шкірі, не вибілює її і не скочується. Проте чогось особливого відмітити не можу. Просто хороший санскрін, який підійде більшості.
Beauty of Joseon Relief Sun SPF50+ PA++++
Beauty of Joseon Relief Sun SPF50+ PA++++ - сонцезахисний крем з екстрактом рису, який має дуже поживну текстуру. Містить пробіотики, звідки і легкий аромат йогурту. За 3 місяці літа використала весь тюбик, тому мені є що сказати. Це ідеальний санскрін для сухої шкіри, не вибілює, не забиває пори та справді чудово захищає. Проте він жирнить шкіру, навіть мою, схильну до сухості. Для власниць сухої та чутливої шкіри - топ! А от для інших типів шкіри радила б придивитися до інших санскрінів з цього списку.
Висновки
Ще раз підкреслю: який сонцезахисний крем вибрати, залежить від ваших індивідуальних потреб та вподобань. Я лише показала їх поряд.
⚫Якщо ви шукаєте сонцезахисний крем з легкою непомітною текстурою, яка швидко вбирається, то вам підійдуть Round Lab Birch Juice Sunscreen SPF50+ PA++++ або COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA++++.
⚫Якщо вам потрібен сонцезахисний крем з зволожуючим ефектом для дуже сухої шкіри, то вам підійде Beauty of Joseon Relief Sun SPF50+ PA++++.
⚫Якщо ви шукаєте сонцезахисний крем з протизапальним ефектом та водянистою невидимою тестурою, то вам підійде Purito Centella Green Level Safe Sun SPF50+ PA++++.
⚫Якщо є ставка на бюджетність і непогане співвідношення ціни/якості - FarmStay Hyaluronic UV Shield SPF50+ PA++++. Цей санскрін, до речі, віддала чоловіку з себорейним дерматитом. Він йому чудово підійшов, попри проблеми на шкірі.
Коментарі (0)