Nata_Po

Дуже класний олівець, який миттєво освіжить ваш погляд від Essence.

Дуже класний олівець, який миттєво освіжить ваш погляд від  Essence.

Раніше я підводила нижню повіку звичайним білим олівцем. Все виглядало наче непогано, але все ж було занадто контрастно, навіть порівняно з білками очей. Тому я цим користувалась в якісь особливі моменти. І, я безмежно рада, що мені випала нагода купити цей олівчик. А чому? читаємо далі)

Взагалі цей олівець створений саме для слизової нижньої повіки з метою підсвічування цієї ділянки. На мій смак, дуже класно і зручно, що він саме бежевий, оскільки він достатньо висвітлює повіку, але це не виглядає якось чужорідно та штучно, а навпаки цілком доречно. Це не кидається так явно в очі, як от білий.

Це звичайний олівчик в дереві, не супер м'який, щоб малювати по шкірі, але достатньо м'який для слизової, бо по вологому пігмент віддаєтья простіше.

Це ніжно-бежевий відтінок, світліший за мою шкіру, яка все ще залишаєтсья загорілою)

Я думаю, що його можна ще використовувати як точковий коректор (я не пробувала), чи як акцентуючий момент для підсвічування контуру губ, кутика ока чи брови.

1 фото - без олівця

2 фото - з олівцем

А в цілому макіяж виконаний цією палеткою (https://club.makeup.com.ua/post/12411/) та підсвічена хайлайтером від ламель (https://club.makeup.com.ua/post/12674/).

Всі інші використані продукти також відмічу).

Це дуже бюджетний олівчик, якого, думаю, вистачить на довго. Він не подразнює очі, не відчувається та гарно освіжає погляд, ховає почервоніння та візуально збільшує очі. І тут максимально правильний відтінок.

З часом, звісно, він має властивість стиратись, і це норм. При потребі завжди можна непомітно підмалювати (хоча у мене тримався).

Єдине, варто обережно з тюшшю використовувтаи, щоб не промалювати щеі вії)

Тому, я сміливо можу рекомендувати і сама з задоволенням користуюсь)