BELENKAYA

[M]²O — нова українська знахідка

[M]²O — нова українська знахідка

Оскільки починається осінній період, треба попіклуватися про шкіру вже зараз. Наразі я приділяю увагу сухим ділянкам, які так чи інакше постраждали від впливу сонця і стали більш сухими ніж зазвичай: лікті, стопи, коліна, руки, зона декольте. Загалом все, що втратило свій стандартний рівень вологи.

Це перший баттер-мультитаскер, який я зустрічала. І мушу в черговий раз зізнатися в любові українським виробникам, адже вони нічим не поступаються великим і розкрученим брендам.

Цей баттер можна наносити не тільки на тіло та обличчя, але й на волосся в якості інтенсивної терапії перед миттям голови.Ну хіба не казка? Засіб має консистенцію збитих вершків, тане під теплом рук і комфортно наноситься на будь-яку зазначену ділянку.

Чому про це раніше ніхто не додумався? Баттер — це буквально квінтесенція твердих масел, які були збиті у щільне суфле. Ця суміш чудово утримує вологу, тому головне правило — наносити на вологу шкіру та вологе волосся.

Склад чистий, як ранкова роса.

INCI: Aqua, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Cetyl Stearyl Alcohol, Olivem 1000, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerin, Lekoguard Ep Green.

Кокосова олія, олія ши, олія авокадо, гліцерин + спирт, як провідник та консервант. Мінімалізм у своєму найкращому прояві.

Насправді ні. Багато хто вважає, що баттером можна замінити звичні зволожувальні засоби, які ми наносимо на себе на регулярній основі. Але ці продукти мають доповнювати та допомагати один одному.

Оптимальним рішенням буде наносити баттер 2-3 рази на тиждень, а в інші дні використовувати улюблені креми. Таким чином ви не будете перенасичувати шкіру та волосся, а також не спровокуєте сухість.

Використовую баттер два тижні. Із помічених бенефітів:

  • звикла мастити засіб на губи та кутикули на ніч, дуже круто працює, я ще ніколи не виглядала зранку такою доглянутою;
  • на волосся наносила як олію, зав'язувала в пучок і ходила так весь день. Після — промивала волосся двічі і наносила кондиціонер. Всіх пушків як не бувало, а ще локони стали дуже м'якими. Частіше 1 разу на тиждень краще не робити, бо волосся може втратити об'єм, особливо тонке;
  • шкіра наче ожила після літа. Ці три місяці я вперше засмагала і маю не найкращі наслідки у вигляді лущень.

Чому 9? Мені його просто м а л о.

Такі чудові штуки треба випускати у великих банках, а не в мініатюрних шайбочках :(

Наступним хочу спробувати скраб для шкіри голови, це ми любим.

А ви вже знайомі з цією продукцією?