О'L

Як MakeUp привчив мене користуватися олійками для кутикули

До цього року я взагалі не користувалась олійками чи сироватками для догляду за кутикулою. Манікюр роблю раз на три тижні, у проміжках використовую крем для рук, якого зазвичай мені вистачало в якості догляду за руками, нігтями та кутикулою.

Та ось одного разу в якості подарунка до замовлення отримала Відновлювальну сироватку для нігтів і кутикули від Shakylab.

Це не є для мене предметом першої необхідності, а скоріше просто іграшка - ще один косметичний продукт, без якого можна було б обійтись, але котрий вже "засів" у моїй косметичці.

У складі зазначені наступні олійки - олії виноградних та мигдальних кісточок, оливкова олія, зародків пшениці, авокадо, ефірні олії лимону, іланг-ілангу та чайного дерева, а також вітамін Е (от зараз подумала - а чи можна її ж використовувати в якості олія для губ? 🤔 ) Аплікатор доволі зручний (синтетичний пензлик, ну, як й у більшості подібних засобів).

Аромат доволі приємний (ну це й не дивно, стільки ароматних олійок).

Кутикула та шкіра навколо нігтів дійсно виглядає краще - більш зволоженою та м'якішою.

Вистачає мені на дуже короткий період часу, десь приблизно на місяць (використовую по кілька разів на добу, просто вже, мабуть, виробляється звичка мазюкатись ним).

Зараз придбала ще кілька подібних засобів, але їх виробники якісь невідомі мені 😂

Зараз хочу ще спробувати щось подібне від Shelly.