Alyona Fedyk

Що ще цікавого у Babe?

Що ще цікавого у Babe?

Вибір нових засобів для догляду за обличчям – для мене це завжди стрес. Тут ризик зовсім не благородне діло, тому що такі дії можуть легко привести до нових висипань. Я досі успішно “утримую” свою шкіру в стадії ремісії після тривалого лікування акне, тому просто не пробачу собі, якщо спровокую появу прищів невдалою вмивачкою чи кремом. Я вирішила продовжувати дослідження бренду Babe, бо з ним моїй шкірі комфортно. Звичайно, серія Stop AKN – за адресою) Тестую гель Babe Laboratorios і що я бачу? Розкажу про плюси і мінуси без прикрас.

Але, перш ніж почати, скажу що я використовувала до цього та що мені підійшло.

  • гель-мікропілінг La Roche-Posay Effaclar
  • антибактеріальний гель Pharmaceris T
  • міцелярний гель Babe

Ці засоби я періодично комбіную, але найбільше зараз подобається саме гель-мікропілінг, бо з ним я дійсно відчуваю, що шкіра мегаочищена. Але його таки іноді потрібно змінювати на щось більш легке, хоча особисто я засіб і не вважаю агресивним. Так, до рекомендацій треба прислуховуватись)

  1. Моя шкіра – ідеальний “кандидат” для тестування засобу, який спрямований на усунення запалень та запобігання їхній повторній появі.
  2. Чудові відгуки, зокрема тут, в спільноті, від дівчат, яким я довіряю.
  3. Подобається філософія бренду, адже засоби веганські та не тестуються на тваринах.
  4. Приємна ціна та зручний формат.

Доволі ефективні складники. Сульфат цинку та вітамін А запобігають появі жирного блиску. Саліцилова кислота – це взагалі “рятівник” для проблемної шкіри, оскільки чудово відлущує та захищає від висипань. Цинк загоює і зберігає шкіру чистою, без прищів та запалень.

Приємна гелева текстура. Для мене плюс, що вона не піниться, а ніби емульгується. Дуже комфортне вмивання і ніяких стягувань після.

Ефективна дія. Гарно очищає і не сушить. Чудово змиває залишки тонального крему. Шкіра чиста, свіжа та м’яка. Ніяких висипань не з’явилось від слова “зовсім”)

Аромат. З запахом мені трішки не вгодили)) Поясню: не тому, що там є неприємні ноти, а тому, що в мене цей аромат асоціюється з активною фазою акне. Коли лікувала шкіру, дерматолог порадила гель для вмивання та маску Skinormil. Аромат цих засобів був ідентичний, але результату вони не дали ніякого. Гель Babe пахне чимось свіжим з кислинкою та віддаленими трав’яними мотивами.

Розхід. Дуже НЕ економний. Якщо використовуючи Effaclar мені достатньо було маленької горошинки, то ту доводиться брати значно більше засобу для комфортного вмивання. Текстура по густоті майже така ж сама, але чомусь розподіляється важче, якщо гелю недостатньо. Чи вистачить мені його надовго? Думаю, ні.

Отож, як один з варіантів для заміни звичного засобу – топ. Буду використовувати його на рівні з трійцею, яку зазначила вище. Babe чудово вписався в цей колектив) Моя шкіра, як і раніше, виглядає чистою, доглянутою та здоровою.