Скраб-пілінг для шкіри голови з 5 ⭐️ на MAKEUP
Варто чи ні?
Шкіра моєї голови потребувала додаткового очищення, тож пішла я на простори MAKEUP шукати скраб для шкіри голови.
Вибір впав на засіб, що мав 5⭐️
Скраб-пілінг для шкіри голови з протеїнами пшениці, мигдалю та ментолу
Виробник: Україна. Бренд Top Beauty засновано у 2017 році, а невелике крафтове виробництво знаходяться у м. Дніпро. #MADEINUKRAINE – це вже круто 😊
Склад: Хороший - додаю скрін☝. Виділю декілька компонентів: морська сіль, скраб абрикосової кісточки, олія реп'яхова, гліцерин, гідролізат протеїнів пшениці та мигдалю.
Враження про використання: Скраб легко розподіляється по шкірі голови та навіть піниться, що робить його використання приємним процесом. Текстура нагадує суфле з дрібненькими скрабуючими частинками, які не травмують шкіру та не викликають дискомфорт чи подразнення. Аромат приємний і ненав'язливий. Після використання відчувається, що шкіра добре очищена.
Особливості використання, які зазначає виробник: Скраб рекомендується використовувати один раз на тиждень, наносячи його на вологу шкіру голови, помасажувати та промивати шампунем, а потім використовувати маску або бальзам для волосся.
Але…
Мені такий варіант застосування не підійшов. До етапів "скраб-шампунь-бальзам" довелось додати ще один.
Вже після першого використання волосся у прикореневій зоні мало чудовий стан – шкіра очищена, а волосся блищало, але не було жирним. А от з кінчиками трапилась халепа… Моє волосся почало страшенно плутатись. Таких вузлів я і не пам’ятаю у себе. Бальзам і спрей для легкого розчісування волосся не допомагали. Волосся у мене тонке, пористе і в’ється. Додам один нюанс – воно у мене було прямим до першої поїздки на море. Тому скоріш за все така реакція у мене на сіль.
Враховуючи крутий ефект від скрабу на шкіру голови, відмовлятися від продукту я не планувала і доволі швидко знайшла вихід з ситуації.
Перед скрабом і миттям голови почала наносити на кінчики олію жожоба, а далі уся процедура, як рекомендує виробник.
Результат - волосся перестало плутатись ще й кінчики стали виглядати набагато живішими.
P.S. Для тих, у кого інший тип волосся, цей скраб, мабуть, буде справжньою знахідкою без жодних "танців з бубном".
Загалом скраб-пілінг мені сподобався 😊 Планую ним і надалі користуватися.
Коментарі (0)