Засоби L'Oreal revitalift clinical🍊 #testmakeupclub
мої враження
Яскравий боксік з неймовірним ароматом, але одному з продуктів все ж таки попало від мене😁.
Пінка для вмивання L'Oreal Revitalift Clinical
Почну з засобу, який сподобався найбільше. Це справжнє відкриття для моєї сухої шкіри. Зазвичай багато умивалок сушать моє обличчя, але ця пінка виявилася дуже ніжною та ефективною. Навіть якщо я одразу не нанесу крем, немає відчуття сухості на обличчі. Я використовувала зранку та ввечері всього одну краплю, ретельно вспінюючи її на долонях, і наносила на обличчя. Аромат також приємно доповнює процедуру 😻. Рука тягнеться тепер тільки до неї.
Сироватка L'Oreal Revitalift Clinical
Сироватка чудово зволожує шкіру та надає ефект сяяння. Але є декілька нюансів: на ніч вона може залишити трохи липкість. Тому мені більше подобається використовувати її вранці, коли ця легка липкість не заважає.
Ще мені не дуже сподобалась її консистенція або пипетка, не знаю у чому справа, але кожен раз коли я наносила сироватку на обличчя - вона обов'язково капала ще на підлогу😁
А також побачила що термін придатності після відкриття всього 3 місяці. Для мене це минус, бо я люблю чергувати різні засоби і мені вистачає їх більше ніж на 3 місяці😐
Флюїд L'Oreal Revitalift Clinical з SPF
Флюїд має легку та приємну консистенцію, що робить його надзвичайно зручним у використанні. А ще для мене важливо те, що він ідеально поєднується з моїм тональним кремом та консілером. З ним мій макіяж виглядає ідеально, і я можу бути впевненою в захисті шкіри від сонця.
Маска для обличчя L'Oreal Revitalift Clinical
Ось тут вже не можу сказати однозначно, що вона суперова, тому що для мене усі тканинні маски однакові. І після цієї вау ефекту не побачила, вона добре зволожила напитала шкіру, як і усі маски до неї😁
Результат щоденного використання протягом тижня та висновок
Не пропустила ні дня користування засобами, так як хотілось зробити максимально інформативний допис. Поки що не побачила видимого результату, але здається пори с тали трошки менш помітними, однозначно буду далі користуватись цією лінійкою. Пінка на стільки сподобалась, що думаю після закінчення - замовлю☺️ Також мій фаворит - Флюїд з спф.
Коментарі (0)