Даринка

Mermade підкупає дизайном

Mermade підкупає дизайном

Почну від самого початку, колись вирішила спробувати парфумований лосьйон та гель з ароматом Countrycation, і це було кохання, відтоді почала слідкувати за новинками бренду. Далі Make Club, і сторінка бренду, презентація новинок, і постійна реклама у соціальних мережах (така яскрава та соковита) ну як тут втриматись. Слайм-гель то любов, релакс та просто задоволення!

І ось нова серія по догляду за обличчям - крем, гель для вмивання та очищуюча маска у такому мінімалістичному, але водночас яскравому дизайні, хтось навіть писав що нагадує стилістику 90-х, повністю з цим погоджуюсь. Одразу скажу, що довго вагалась, адже зовсім нема відгуків, тоді ще не було) Шкіра в мене примхлива, суха та схильна до акне. Та все ж вирішила стати “першопрохідцем”. Далі замовлення, очікування і ось вона моя посилочка, розпаковка та тестування.

Почала я з гелю для вмивання (50 мл):

  • досить густа консистенція
  • прозорий колір
  • легкий кокосовий аромат, не нав’язливий

Процедура була досить звичайною, влітку майже не користуюсь декоративною косметикою, тільки туш, до речі водостійка, щоб виділити очі (це, як я вважаю моя родзинка), тому одразу знала що буде важко з нею боротись. Умилася водичкою, трохи гелю, а він майже не піниться, це здивувало, і о чудо навіть без інтенсивного тертя, туші майже не залишилось. Шкіра наче “скрипуча”, але не суха, не було відчуття стягнутості чи плівки.

За очищення 5 зірок.

Користуюся вже другий тиждень, і мені подобається вигляд моєї шкіри. А ще він досить економний, зовсім невеликої горошинки вистачає на раз.

Ще плюс 5 зірок.

Mermade підкупає дизайном

Далі вхід пішов кремчик (50 мл):

  • консистенція більш схожа на лосьйон, але досить легенька
  • колір білий
  • без аромату

Загалом користуюсь більш жирними варіантами, але влітку то тільки на ніч, бо дуже не люблю відчуття жирного блиску на обличчі. Тож і цей крем нанесла перед сном. І поки готувалася до сну він повністю увібрався у шкіру, не залишивши ані відчуття маски, ані блиску, що мене здивувало. На ранок шкіра була дуже ніжна та приємна на дотик. Вирішила спробувати його на день - і знову ж таки, швидко ввібрався, жодного блиску і чудовий ефект шовковистості впродовж дня. Вже користуюсь другий тиждень 2 рази на день, хочу спробувати його як основу під тональний.

Зволоження шкіри - 5 зірок

Ензимна маска для обличчя (50 мл):

  • гелева консистенція, досить незвично
  • колір рожевий
  • аромат, більш виражений ніж у гелю для вмивання, кокос

Цей продукт довше ніж інший чекав своєї черги, аж до самих вихідних, так що користувалася ним лише 2 рази. Нанесла на шкіру, після очищення водою, відчуття наче легке пощипування, але списала це на ефект пілінгу який зазначив виробник. 5 хвилин, і змила. Шкіра була досить зволожена, але не жирна, відчуття чистоти дуже приємне.

Поки оцінити трохи важко, але авансом даю 5 зірочок, і після викладення допису піду наносити її втретє, бо сьогодні маю виглядати на всі 100%

Загальне враження про цю лінійку - досить приємні засоби в використанні, а на поличці виглядають наче з будиночка барбі (радує око). Маленький об’єм для тестової закупівлі також дуже зручний, та й з собою в подорож можна взяти. А ще мені пощастило купити все це по акції, і гель отримала безкоштовно, що ще більше покращує загальне враження.

Тож можу рекомендувати догляд за обличчям від Mermade, як легкий та приємний.

P.S. Сестра вже накинула оком на мої тюбики, тож буду і для неї замовляти.