Mermade підкупає дизайном
Відгук про використання нової серії для догляду за обличчям
Почну від самого початку, колись вирішила спробувати парфумований лосьйон та гель з ароматом Countrycation, і це було кохання, відтоді почала слідкувати за новинками бренду. Далі Make Club, і сторінка бренду, презентація новинок, і постійна реклама у соціальних мережах (така яскрава та соковита) ну як тут втриматись. Слайм-гель то любов, релакс та просто задоволення!
І ось нова серія по догляду за обличчям - крем, гель для вмивання та очищуюча маска у такому мінімалістичному, але водночас яскравому дизайні, хтось навіть писав що нагадує стилістику 90-х, повністю з цим погоджуюсь. Одразу скажу, що довго вагалась, адже зовсім нема відгуків, тоді ще не було) Шкіра в мене примхлива, суха та схильна до акне. Та все ж вирішила стати “першопрохідцем”. Далі замовлення, очікування і ось вона моя посилочка, розпаковка та тестування.
Почала я з гелю для вмивання (50 мл):
- досить густа консистенція
- прозорий колір
- легкий кокосовий аромат, не нав’язливий
Процедура була досить звичайною, влітку майже не користуюсь декоративною косметикою, тільки туш, до речі водостійка, щоб виділити очі (це, як я вважаю моя родзинка), тому одразу знала що буде важко з нею боротись. Умилася водичкою, трохи гелю, а він майже не піниться, це здивувало, і о чудо навіть без інтенсивного тертя, туші майже не залишилось. Шкіра наче “скрипуча”, але не суха, не було відчуття стягнутості чи плівки.
За очищення 5 зірок.
Користуюся вже другий тиждень, і мені подобається вигляд моєї шкіри. А ще він досить економний, зовсім невеликої горошинки вистачає на раз.
Ще плюс 5 зірок.
Далі вхід пішов кремчик (50 мл):
- консистенція більш схожа на лосьйон, але досить легенька
- колір білий
- без аромату
Загалом користуюсь більш жирними варіантами, але влітку то тільки на ніч, бо дуже не люблю відчуття жирного блиску на обличчі. Тож і цей крем нанесла перед сном. І поки готувалася до сну він повністю увібрався у шкіру, не залишивши ані відчуття маски, ані блиску, що мене здивувало. На ранок шкіра була дуже ніжна та приємна на дотик. Вирішила спробувати його на день - і знову ж таки, швидко ввібрався, жодного блиску і чудовий ефект шовковистості впродовж дня. Вже користуюсь другий тиждень 2 рази на день, хочу спробувати його як основу під тональний.
Зволоження шкіри - 5 зірок
Ензимна маска для обличчя (50 мл):
- гелева консистенція, досить незвично
- колір рожевий
- аромат, більш виражений ніж у гелю для вмивання, кокос
Цей продукт довше ніж інший чекав своєї черги, аж до самих вихідних, так що користувалася ним лише 2 рази. Нанесла на шкіру, після очищення водою, відчуття наче легке пощипування, але списала це на ефект пілінгу який зазначив виробник. 5 хвилин, і змила. Шкіра була досить зволожена, але не жирна, відчуття чистоти дуже приємне.
Поки оцінити трохи важко, але авансом даю 5 зірочок, і після викладення допису піду наносити її втретє, бо сьогодні маю виглядати на всі 100%