O’Ostah

Real Techniques Expert Face

Real Techniques Expert Face
Real Techniques Expert Face

Бʼютіблендер завжди був для мене найкращим аксесуаром. Та мені настільки набридло змінювати спонжі, що я вирішила ризикнути і спробувати легендарний Real Techniques 200. Суперякість, нанесення без розводів, ідеальне покриття... Чи дійсно це про RT?

Штучний: пластик+метал+синтетичні ворсинки. Форму пензлику надавали вручну, тому сторчиків я не побачила. Середня щільність, висока мʼякість - до шкіри приємно.

На офіційному сайті вказано, що окрім кремових тональних текстур, цей аксесуар підійде для нанесення мінеральних продуктів, хайлайтерів та бронзерів.

Пензлик ідеально підійшов для мого Purito. Цей тональний засіб має легку текстуру, тому покриття вийшло максимально натуральним.

Для наступного затесту я взяла мій улюблений тон для холодної погоди - Estee Lauder, консилер, а також кремові румʼяна. Тональні лягли полосами, довелось допрацьовувати блендером. Що стосується румʼян - фініш сподобася надзвичайно.

Висновок: можу рекомендувати RT 200 для легких ВВ та непримхливих кремових текстур. Та замінити спонж він навряд чи зможе. Для моїх не дуже рівних ручок так точно😂