Євгенія 👩

#firstorderonmakeup

#firstorderonmakeup

Всім привіт ✌️

Із задоволенням приєднуюсь до челенджу Blondie_rs та Катерини Винник, дякую дівчатка за чудову ідею для допису❤️

З великим інтересом пішла дивитися на свої перші замовлення і була дуже здивована, що моє перше замовлення було всього 3 роки тому - 05 вересня 2020 року.

Мені здавалося, що я з makeup не меньше 6 років😳, але маємо те шо маємо), тому розповідаю про своє знайомство з makeup та показую своє перше замовлення👇

#firstorderonmakeup

Десь до 2016 року я взагалі нічого не купувала онлайн, тому що "скрізь шахраї, які хочуть обдурити саме мене". Однак, у 2019 році моє життя повністю пішло в онлайн, тому що з'явилася перша робота і я зовсім не мала часу, щоб сходити в звичайний супермаркет, не те щоб заглянути в магазин косметики. Тоді в моє життя увірвалися інтернет-магазини, які ще більше зміцнилися у моєму побуті з приходом "корони").

Як точно я знайшла makeup, не пам'ятаю, але мені здається, що це він знайшов мене🤣. У 2018-2019 році на ютубі мені постійно вилітала реклама makeupу. Вона була дуже дивною і смішною одночасно). Суть у тому, що покадрово показувалися жінки, що плачуть на білому фоні, а в кіці слоган "а скільки за косметику переплатила ти?, дізнайся на makeup.ua".

Пам'ятаю, що ця реклама прям ганялася за мною і мабуть, я все ж таки вирішила подивитися скільки ж переплатила саме я🤣🤣🤣.

Коротше кажучи, моє знайомство з makeup почалося з цієї дивної реклами, яка спрацювала🤣.

Хочу відзначити, що за весь цей час в мене не було жодного неприємного випадку або конфлікту з makeup.

Для мене це перевірений часом інтернет-магазин, якому я абсолютно довіряю🖤

Воно було на суму – 1002 гривні. Що теж ставить під сумнів той факт, що це було моє перше замовлення, тому що я завжди боюся шахраїв і в невідомих магазинах роблю замовлення на мінімальну суму, а тут прямо розійшлася🤣

В цьому замовлені було 9 позицій:

  • Цукровий скраб для тіла Fresh Juice Chocolate and Marzipan - це база, яку я можу з легкістю замовити і сьогдні).
  • Лосьйон-спрей для тіла Avon Naturals - це мабуть був останній раз, коли я користувалася продукцією Avon. До речі, лосьйон був дуже ароматним і добре зволожував, мені подобалося його використовувати). Напевно, я б навіть повторно його купила.
  • Бальзам для волосся Estel - мені його тоді радив мій перукар і я прям супер-сильно на нього чекала. За фактом, бальзам виявився жахливим, абсолютно мені не підійшов. Я навіть не використала його до кінця.
  • Очищуючий тонік для обличчя з огірком і чайним деревом Avon Naturals - напевно, тоді я була великим фанатом Avon, але якщо чесно, то взагалі нічого не пам'ятаю про цей тонік).
  • Концентрат проти вростання волосся Tanoya Депиляж - цей концентрат я використовувала півтора року так точно. Дуже крутий засіб, маст хев для тих хто має проблему врослого волосся. Він гелевий, відмінно вбирається, має приємний аромат і що найголовніше - дійсно працює. На той час він у рази скоротив вросле волосся на моїх ногах. Плюс до всього – це український бренд, можливо про який багато хто не чув).
  • Морська сіль для ванн з піною "Лемонграс" Желана - ще один новий для мене український бренд, адже про цю сіль я зовсім нічого не пам'ятаю).
  • Vivienne Sabo Ideal Sublime Concealer - тут без коментарів, але якщо чесно, то я і не пам'ятаю яким був цей консилер, але, дивлячись за своїми подальшими замовленнями, я більше його не замовляла, мабуть не сподобався). До продуктів не додаю, самі знаєте чому.
  • Крем для обличчя зволожувальний гіалуроновий Elizavecca - цим кремом я теж користувалася досить довго, дійсно добре зволожував і текстура у нього приємна до шкіри. Мені подобалося використовувати цей крем як основу під макіяж. Зараз я його замінила на подібний крем від FarmStay, тому що останні 2 замовлення, крем мені не подобався ні за текстурою, ні за ароматом, ні за ефектом, чи то у нього змінилася формула, чи то моя шкіра до нього дуже звикла.
  • База під макіяж Ingrid Cosmetics Make Up Base - ця база досі стоїть у моїй косметичці, так як замовляла я її пару разів вже точно. Детальний відгук тут:https://club.makeup.com.ua/post/10986/

Дякую за увагу, дуже цікаво читати і про ваші перші замовлення💕