Не реко мендую через побічки: Легендарний FEG для вій
Після двох використаних тюбиків ділюся досвідом.
Так, FEG справді працює. Проте є безліч підводних каменів, тільки з часом я зрозуміла, що не готова ризикувати здоров'ям заради довгих вій.
Перший мінус: Повіки та очі стають червоними і запаленими
Дуже поширена побічка. FEG впливає на судини, робить їх більш видимими і запаленими. За рахунок того, що це відбувається поступово, ви не помічаєте змін, поки не побачите себе на фото. Отримую синці і вічне почервоніння, наче плакала всю ніч. На другому фото почервоніння пробивається навіть крізь консилер.
Мінус другий: Вії ростуть хаотично
І це просто жах! Ні ламінування, ні нарощення не допомагають. Вії лізуть в довільному порядку, під різним кутом. До того ж вони значно світліші за ті, що росли ДО природнім шляхом без стимуляції. Найшвидше відростають кутики, тому усе дивиться максимально нерівномірно.
Результат є, але він не вартий того
Моє бажання побороти комплекс привело до того, що я дуже довгий час ходила із запаленими повіками, як якийсь наркоман. Навіть консилер не допомагав. І все заради того, щоб на 2-4 мм видовжити короткі вії.
Запалення зникало місяцями
І так до кінця не зникло. Особливо у кутиках очей. А довгі вії посипалися уже через 2-3 місяці і повернулися до рідної довжини. Більше я не готова повертатися до FEG!
Коментарі (0)