krislemly

Сироватка для обличчя Вітамін В3 + ніацинамід

Сироватка для обличчя Вітамін В3 + ніацинамід

Привіт-привіт!)

Все частіше мені трапляються відгуки на догляд від цього бренду, особливо огляди в тіктоках, тому вирішила взяти на пробу декілька продуктів. І сьогодні готова поділитися своїми враженнями від сироватки.

Пакування: картонна коробочка в середині якої білий, скляний флакон з піпеткою.

Ціна: 300 грн.

Обʼєм: 30ml.

Аромат: трішки специфічний косметично-солодкуватий.

Консистенція: гелева, білого кольору, не тече.

Коротко про мою шкіру: нормального типу але схильна до сухості особливо в осінньо-зимовий період. Висипи бувають, але на щастя не часто.

Використання: наносила сироватку на очищену шкіру один раз на день, на ніч.

Наноситься дуже легко, буквально ковзає по шкірі, не липне та не окислюється.

Враження від використання: перше, що я помітила десь після двох тижнів використання - це те що тон обличчя став набагато рівніший. На ранок шкіра ідеального тону, що навіть не хочеться наносити тональний, хоча раніше досить часто прокидалась з почервонінням.

Шкіра поступово стає більш зволоженою та пружною, і це відбувається саме поступово, чим довше користуюсь, тому підозрюю, що вона має накопичувальний ефект. Хоч і виробник заявляє, що це сироватка-бустер (тобто має моментальний ефект з першого застосування). Подразнення, висипів, забитих пор в процесі використання не зʼявилось.

Тому, я залишилась дуже задоволена цим засобом і тепер ще хочу придбати сироватку з цієї серії з вітаміном С.