Крутезна пептидна сироватка Cos de Baha за дуже вигідною ціною!
Якщо вам потрібен був знак, щоб спробувати її - то це він!))
Всім привіт! Я Аня, і я фанат: 1) пептидів; 2) бренду Cos de Baha. Якщо ж поєднати обидва пункти, то можна отримати надзвичайно ефективну, дієву та приємну у використанні сироватку Cos de BAHA Peptide Serum With Matrixyl 3000 & Argireline.
Хоч дівчата вже жаліються на мої відгуки (як я жартую, що вже пів Клуба підсадила на Cos de Baha😁), але якщо серйзно, то багато учасниць вже спробували щось від цієї марки завдяки моїм дописам і залишились дуже задоволеними. Тому я не можу мовчати і не написати ще раз про нову баночку улюбленого пептидного серуму (тим більше, що зараз на нього класна знижка і можна взяти про запас 😉).
Склад ідеальний, пептидів багато, ніацинамід, гліцерин та екстракти рослин - довершують це молодильне зіллячко).
По консистенції сироватка густенька, на все обличчя достатньо 2 краплі. При нанесенні одразу створюється трохи маслянисте відчуття, яке швидко проходить. Далі можна переходити до наступних етапів догляду (з жодним з моїх кремів не конфліктує). Засіб підсвічує шкіру і створює корейський глоу-ефект, який можна підсилити за допомогою крема, якщо ви таке любите😍.
Щодо результатів, то після використання шкіра стає пружнішою, стають менш помітними мімічні заломи, та й в цілому обличчя виглядає свіжішим і більш відпочившим (мені ось скоро 37, тому все, що дозволяє стерти сліди життєвої втоми - мій мастхев)). Наразі я взяла до пари до цієї крихітки ще й пептидний тонер (і планую додати крем, щоб точно не залишити зайвим лініям на шікірі жодного шансу 😆).
Дівчатка, хто вже спробував, діліться враженнями у коментарях)). Ну, а на черзі в мене відгук про сироватку Cos de Baha з вітаміном С та її фантастичні результати, - тож, не перемикайтесь!)
Коментарі (0)