Мій відгук на лінійку Revitalift Clinical Vitamin C
Тут про все: що сподобалось, що ні, нюанси та чи треба воно вам
Я тестувала цей бокс з 6 вересня і нарешті готова ділитися враженнями, тож поїхали :)
L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C Cleanser
Пінка для вмивання (по суті - гель) на змішаних ПАР. Має в складі стабільну форму вітаміну С - аскорбіл глюкозид та саліцилову кислоту. Я б не стала очікувати, що це "кислотне очищення", бо саліцилка тут більше як консервант)
Але продукт мені сподобався. Як бачите, витравта - зовсім невелика. Кому як, але мені вистачає одного нажаття на дозатор і добрячого вспінювання у мокрих руках.
Я використовую цю пінку ввечері, але для експерименту декілька днів вмивалася виключно нею. Мені вона не сильно пересушила шкіру, трішки був дискомфорт, але тут треба робити ставку на те, що я на БПО і це теж дає свій слід)
Загалом пінка сподобалась, використовую зараз у вечірній рутині з задоволенням і залишаю її у своєму догляді.
Тканинна маска
Пропитка доволі специфічна для таких масок: різноманітні зволожувачі (пропандіол, гліцерин, пентилен гліколь і тд) + той же аскорбіл глюкозид, що був у пінці. Доволі стабільний.
Є саліцилова кислота, але знову ж таки, більше як консервант.
За однорозове використання можу сказати, що маска комфортно відчувається на шкірі у в принципі зволожує в моменті. Тобто такі маски в принципі треба сприймати, як сос-засоби, коли "тут і зараз". В принципі ок, чому б ні? Але купувати на постійній основі я б не стала, бо просто не бачу в цьому сенсу.
L'Oreal Paris Revitalift Clinical SPF50+ Anti-UV Fluid
Цей засіб я найбільше хотіла спробувати і, на жаль, він мене найбільше розчарував.
Санскрін на стабільних хімічних фільтрах, має текстуру молочка. Не вибілює обличчя, але залишає після себе вологий фініш.
На жаль, тут дійсно є комедогенний компонент (хоча комедогенність взагалі індивідуальна) і він не такий вже критичний, але я, як і інші дівчата, теж помітила загострення висипать під час активного тестування засобу. Причому це були підшкірники(
Я не певна, що саме цей флюїд тому виною, бо в мене в принципі зараз стадія загострення, але не можу не відмітити цей факт.
Тому поки я відкладаю цей спф, але хочу продовжити згодом його використання і потім вже поділитися повноцінним відгуком.
Сироватка з 12% вітаміном С
Ну і наостанок про сироватку.
Вона доволі густої та щільної консистенції.
Особисто я відчуваю цілий день від рук аромат силікону після її використання.
Взагалі, у мене питання до виробника: ХТО робить таку тару для продукту з вмістом АСКОРБІНОВОЇ КИСЛОТИ? Найбільш нестабільної форми вітаміну С.
Дівчата, щоб ви розуміли, при першому ж використанні сироватка в піпетці у мене окислилась. Ну, тобто, постійно в ту піпетку буде потрапляти повітря, з піпетки - у флакон, і таким чином вона дуже швидко зіпсується. Хоч виробник і зазначає, що термін придатності після відкуриття - 3 місяці. Я сподіваюсь, що використаю її набагато швидше. І в принципі раджу зберігати такі продукти (особливо з аскорбіновою кислотою) у холодильнику.
Я ще хочу її перелити у якийсь інший флакон з дозатором, ну бо це прям печалька(
Щодо дії - поки нічого не можу сказати. Я не помітила якихось змін за два тиждні, цього дуже мало, щоб судити про ефект)
Єдине, що можу зазначити - обличчю з нею комфортно. Але вона не зволожує прям вау, ну так, легенько. Ще я думала, що вона буде доволі агресивна (все через ту ж аскорбінку), але ні. Я наносила на подразнене і сухе обличчя і все було супер, ніякого дискомфорту чи іншого негативного впливу.
Підсумки
В цілому лінійкою я задоволена. Для проби - доволві непогано. Щиро дякую команді мейкап за можливість протестувати дану лінійку.
А вам дякую за увагу!
Коментарі (0)