Vikulyk

Детальний огляд на Zein Obagi Exfoliating Polish

Детальний огляд на Zein Obagi Exfoliating Polish

Ефект після використання. Гладенька і ніжна шкіра, очищення пор і відмерлих частинок, менша жирність. Я беру цей поліш, коли бачу, що пори вже зовсім негарні , оскільки він миттєво і досить непогано їх очищає, після цього набагато краще лягає тон і структура шкіри стає більш рівномірною, вона наче дихає. Може відчуватись невеличке стягнення, тому обовязково потрібно закривати кремом) Також присутнє легке почервонння, яке за декілька хвилин проходить і шкіра навпаки виглядає рівномірнішою, вона весь день така гарна і більш підтягнута.

На фото ефект після одноразового використання , до того я напевне з місяць часу ним не користувалась і ензимною Пудрою теж декілька Тижнів точно.

Детальний огляд на Zein Obagi Exfoliating Polish

Якщо ви думаєте, що поліш від Обаджі це просто абразив, без особливої дії, то пропоную розібрати склад:

Ретинол Пальмітат- складний ефір пальмітинової кислоти та вітаміну а з високою стабільністю. Активізує процес відновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки, використовують проти пігментних плям і вугрів. використання спф обов’язковий, після використання ретинолу, ну звичайно якщо ви не лишаєтесь дома з засунутими шторками.

Аскорбіл Пальмітат стабільна форма вітаміну с з пальмітиновою кислотою, яка легко проникає в ороговілий шар і діє як антиоксидант. Також сприяє зниженню крихкості дрібних капілярів.

Лінолева кислота відіграє важливу роль у зміцненні бар’єрної функції шкіри.

Олія чайного дерева-має бактерицидну і протигрибкову дію

Фосфоліпіди-для нормальної структури шкіри і відновлення ліпідного балансу.

Токсоферилацетат-ефективний, як оксидант, захищає шкіру від забруднень і інших факторів навколишнього середовища, що призводять до старіння шкіри.

Капризові тригліцериди-запобігають випаровуванню води зі шкіри і заповнюють нестачу ліпідів в міжклітинному сегменті.

Стеарилгліцирретинат відомий тим, що забезпечує значні заспокійливі властивості і також діє як антиоксидант.

Оксид магнію популярний складник для мікродермабразії використовується в якості активного інгредієнта. Мікродермабразія - це лікування шкіри, при якому крихітні кристали алмазів або інших дорогоцінних каменів використовуються для створення тертя на колір обличчя. Це тертя видаляє клітини із зовнішнього шару шкіри і допомагає нормалізувати текстуру і тон шкіри, зменшення появи ознак старіння, видалення знебарвленої шкірної тканини і зменшення розміру розширених пор.

На мою думку це трохи серйозний косметичний засіб, але і дієвий. Так скраб то доволі абразивна штука, яка полірує шкіру, але доречі саме в цьому є багато складників, які дбають про захисний бар‘єр шкіри.

Доречі мені лікар , в якого я купляла поліш взагалі радила його використовувати через день і потім все рідше, інша ж лікарка порадила тільки раз в тиждень, другий варіант вважаю більш адекватним.

Також після використання даного засобу шкіра менше жирніє, за що спасибі ретинолу.

Так ми його змиваємо, але ясно, що частина засобу залишається на шкірі, я тримаю десь 5-10 хвилин, змивати зразу мені шкода.)

І на останок ще трохи фото)