Мої враження від L'Oreal Revitalift Vitamin C.
Привітики!)
Вже близько двох тижнів тестую продукти з боксику L’Oreal за активність в клубі. І сьогодні готова поділитись своїми враженнями. Але спершу хочу подякувати команді Makeup Club за те що помічаєте наші старання та радуєте подаруночками.
L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C Cleanser
Почнемо з продукту який отримав як позитивні так і негативні відгуки від дівчат. Але мені дуже сподобався.
Обʼєм: 150ml.
Аромат: приємний, свіжий, цитрусовий.
Консистенція: однорідна гелева.
Використання: я наношу її після того як змию макіяж міцелярною водою. Засіб дуже економічний, мені вистачає одного натискання.
Враження від використання: гарно усуває залишки макіяжу. Пінка не стягує і не провокує появу лущення, а навіть навпаки зволожує і пом'якшує. Абсолютно не сушить шкіру. Шкіра гладка та ніжна після вмивання. Я помітила, що вона звужує пори. Жодних проблем по типу комедонів та прищів в мене не викликала. Не викликає в мене почервоніння шкіри, як це іноді буває в мене з подібними засобами.
L'Oreal Paris Revitalift Clinical Vitamin C serum
Обʼєм: 30ml.
Пакування: в картоній коробочці знаходиться флакон з скла з піпеткою. Сам флакончик білого кольору.
Аромат: для мене він приємний, цитрусовий. На шкірі я його відчуваю тільки під час нанесення та хвилинку після.
Консистенція: середньою густоти, однорідна. Але сироватка досить швидко пачала окислюватись.
Склад: з очевидних плюсів саліцилова кислота та вітамін Е, гіалуронова кислота, також 12% вітаміну С.
Використання та враження: при нанесенні на шкіру сироватка швидко і легко розподіляється, не залишаючи маслянистості і жирних слідів. Вбирається досить швидко, приблизно 2-3 хвилини. Шкіра після сироватки не липка, фініш трішки ніби вологий. Якщо наносити зверху макіяж треба трішки зачекати, щоб продукти краще лягли.
Іноді при нанесені я відчуваю легеньке покалування, але не завжди, якось через раз. Жодних негативних реакцій шкіри не викликала (подразнення, алергії чи почервоніння).
Шкіра після сировотки зволожена та дуже приємна на дотик. Мені взагалі дуже подобається загальний вигляд шкіри вона ніби сяє (в хорошому сенсі цього слова). Тон обличчя став рівнішим, мої веснянки стали трішки світлішими.
Тому враження після себе вона залишила цілком позитивні.
L'Oreal Paris Revitalift Clinical SPF50+ Anti-UV Fluid
Обʼєм: 30 ml.
Пакування: картонна коробочка всередині якої зручний плаский флакон з тоненьким носиком.
Консистенція: рідка але не занадто. Наносити на обличчя досить зручно.
Колір: білий але при нанесенні жодного відтінку не дає.
Аромат: яскраво косметичний, трішки спиртовий.
Використання: гарно збовтую флакончик та наношу флюїд на шкіру одразу після ранкового догляду. Розприділяється по шкірі легко, наноситься тоненьким шаром. Фініш сатиновий, але шкіра не блищить як жирний млинець.
Враження від використання: з головною своєю задачею він справляється, перевірила це в сонячний день на природі коли смажили шашлики. Шашлички посмажились, а мій ніс ні😂
Макіяж на цей флюїд лягає гарно. Подобається, що флюїд не вибілює шкіру та не викликає жодних негативних реакцій.
Демакіяж роблю гідрофільною олією.
L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C Mask
Аромат: свіжий, цитрусовий.
Лекало маски: зручне, оптимального розміру, повністю покриває обличчя, маска гарно пропитана рідиною, навіть трішки ще залишається в упаковці. На обличчі маска тримається гарно, нікуди не сповзає.
Використання та враження: під час використання шкірі комфортно, нічого не щіпає (для мене це важливо, оскільки дуже часто таке буває з деякими тканиними масками). Рідина повність поглиналась в шкіру приблизно 10-15 хвилин. Потім дуже хотілось вмити обличчя.
Стан шкіри відразу після зняття: обличчя справді стало виглядати відпочилим, тон вирівнявся, лущення пройшли.
Загалом враження від маски залишилися позитивні, але це звичайна тканина маска, від якої не варто очікувати якогось Вау-ефекту.
Коментарі (0)