Хаiт Маргарита

#parfummakeupclub

#parfummakeupclub

Кожна людина з народження оточена ароматами. Запахи в нашому житті відіграють роль «перемикачів» емоцій: якісь викликають агресію, впливаючи на виділення адреналіну, якісь – насолоду та збудження.

Особисто мене запахи часто повертають в якісь події, які відбувалися в моєму житті. Буває, почуєшь якийсь аромат і мозок одразу видає тобі картинки, таке собі коротеньке, документальне кіно. 🤩🎬

Передивляючись архіви своїх робіт, я подумала: а чому б не пофантазувати над тим, який аромат міг би бути на моїх моделях в той момент? Мені ця думка здалася цікавою і я вирішила проасоціювати деякі образи з парфумами 🤔🥰

⭐️ Перший образ мені звучить Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 .

Аромат східний, складний і багатий. Він підійде впевненим жінкам, що не соромляться своєї сексуальності. Звучить вишукано і сміливо. Перші ноти шафрану і жасмину швидко перетікають в теплий кедр і смолу, роблячи цей парфум абсолютним фаворитом осені.

#parfummakeupclub
#parfummakeupclub

⭐️ Цей образ ми знімали навесні, тому мій вибір впав на Chanel Chance Eau Fraiche.

Цей парфум огортує легкістю і грайливістю. Невагомі нотки цитрусу стрімко переплітаються з жасмином і гіацинтом, переходячи у шлейф із білого мускуса, ветівера і пачулі. Це аромат квітучого весняного сяду, який ідеально підійде романтичній натурі.

⭐️ Знаєте чим пахне літо? Нею!

Jo Malone London Blackberry & Baу - це стигла ожина, зелень, дещо терпкі відтінки лаври і свіжий грейпфрут, який плавно перетікає в делікатний шлейф білого кедру. Це аромат дощу і ягід з теплого саду. Свіжий, грайливий, спокусливий.

Blackberry & Baу - як міні-подорож у дитинство, де багато веселощів та безтурботності. Це повість про найкращий літній, сонячний щасливий день.

⭐️Ідеальний match цього образу - це Yves Saint Laurent Libre Intense.

Нестримний аромат свободи і впевненої в собі жінки. Він зачаровує вогнем і золотом, зваблюючи всіх на своєму шляху. Бергамот, мандарин і французька лаванда стрімко переростають у вибух апельсинового цвіту та сяючі ноти орхідеї.

Завершальні акорди цього аромату годинами огортуватимуть вас теплою ваніллю і справжньою амброю.

⭐️Цей образ віє солодкою ніжністю та тендітністю, тому перший парфум, який приходить на думку - це Attar Collection Musk Kashmir

Деревно-квітковий аромат закохує мотивами білого перцю, нотами гарденії та гвоздики, залишаючи приголомшливий шлейф із сандалу та білого мускусу.

Цей парфум вводить вас в стан глибокої чуттєвості та справжнього релаксу. Аромат затишку і спокою: ранок, ліжко, тепла, ніжна біла ковдра.

Дівчата, як вам такий мій експеримент? 😉Як вважаєте, все співпало? І які альтернативні аромати у вас спливають у голові?