SomovaFM

Vaseline Original як бальзам для губ

Vaseline Original як бальзам для губ

Вже робила допис про бюджетний зволожуючий бальзам для губ, який відкрила для себе (https://club.makeup.com.ua/post/5548/).

Та після багатьох відгуків вирішила спробувати все ж цей вазілін. Це однозначно чудовий зволожуючий засіб як для губ, та і для інших ділянок тіла: лікті, мозолі на п'яточках, сухі руки чи навіть подразнення на ляшках від тертя.

Vaseline Original як бальзам для губ

Упаковка з твердого пластику, кришечка відкривається легко, а закривається дуже щільно.

В мене звичайний вазілін без домішок, тому аромат в нього відсутній. Він доволі в'язкої консистенції та взагалі не жирнить. Аби був твердим - тримаю в холодильнику.

Але я брала середню баночку на 100мл, вона не маленька, тому для зручності відкладаю частину в меншу ємність, баночку від маски для губ Laneige (https://club.makeup.com.ua/post/8501/), і вона стоїть на моєму комоді. При кімнатній температурі влітку вазілін трохи плавиться та стає біль м'яким, а на губах взагалі тане.

Він не викликає подразнень та неприємних відчуттів на губах. Тільки на початку нанесення все ж відчувається маскою, але це пару хвилин.

Вже за тиждень використання помітила суттєві зміни (для чистоти експерименту припинила зволожувати губи іншими засобами) - жодних шелушінь, почервонінь та сухості. Наношу по декілька разів на день.

Для зручності нанесення використовую силіконові пензлики, про які вже робила допис (https://club.makeup.com.ua/post/9681/)

Цікаво спробувати ще й з додаванням олійок, але гадаю таке можна і самому намішати.