Anna_feerie

Порожні баночки та викидушки

Порожні баночки та викидушки

Чомусь часто буває, що продукти закінчуються одночасно)). Цього разу щось я використала, а в дечого сплив термін придатності.

Почнемо з пінки Heimish All Clean: хороша базова вмивачка з приємним легким ароматом та лагідним до шкіри Ph. Вона настільки економна, шо була зі мною десь півроку (при умові використання зранку). Найближчим часом повторювати не буду, бо засобів для очищення в мене багато, але рекомендую, якщо ви шукаєте прдібний засіб (вони ще є в мініатюрах, що надзвичайно зручно🤗).

Порожні баночки та викидушки

Цей праймер з захистом від сонця я отримала в подарунок і так і не встигла використати до кінця - нажаль, термін придатності закінчився швидше. Справа в тому, що за прямим призначенням нею не користувалась, бо влітку все ж наношу окремо санскрін, в холодну пору року обираю сяючі тональні, а вони на такій базі пливуть. Тому наносила на скули у якості хайлайтеру.

Вердикт: продукт хороший, але я не фанат саме праймерів. Якщо ж ви таке любите - придивіться.

Це білоруський бренд, туш була непогана, відтінок глибокого зеленого, який видно на віях навіть без танців з бубном у вигляді білої бази)). В мене ще була синя - але чомусь засохла миттєво. Ніби великий об'єм, але консистенція така, що постійно треба розріджувати гіалуроновими краплями для очей. На заміну можна взяти туш від Glambee 🙃.

Гідролати використовую для мікротоків, щоб гель не висихав, та для зволоження глиняної маски Mary and May.

Спрей для тіла "Ожина та лаванда" чудовий, ця серія для душу моя улюблена саме через аромат, багато разів повторювала і гель і молочко 👍.

Ця киснева есенція дуже мене виручала, адже вона неймовірно зволожує та насичує шкіру. Економний розхід на шикарний склад однозначно гарантують її попадання в мій топ 😎.