Юльчик

Міцелярна вода для всіх типів шкіри Garnier Skin Naturals

Міцелярна вода для всіх типів шкіри Garnier Skin Naturals
Міцелярна вода для всіх типів шкіри Garnier Skin Naturals
Міцелярна вода для всіх типів шкіри Garnier Skin Naturals

Мабуть, одним із найпопулярніших засобів для зняття макіяжу є міцелярна вода. А самою популярною торговою маркою серед засобів цього ряду – Garnier.

Я в своїй повсякденній б’юті-рутині для зняття макіяжу також використовую найчастіше міцелярну воду. Зазвичай, найчастіше купую кокосову міцелярку від Eveline, але останнього разу її не було в продажі, та й хотілося вже спробувати щось новеньке, тому взяла Міцелярну воду для всіх типів шкіри Garnier Skin Naturals. Тож, розповідаю свої враження про цю міцелярку.

Міцелярна вода рідкої консистенції (схожа на звичайну, трохи в’язку, воду), піниться у флаконі при його взбовтуванні.

Прозорого кольору (а значить, не містить барвників, що однозначно є плюсом).

Вираженого запаху не має.

А от із своєю основною функцією – зняття макіяжу, справляється, наче й непогано, але й не ідеально. Вірніше, звичайну (не стійку) косметику вода знімає безпроблемно, тут претензій немає, а от зі стійкою, водостійкою, чи тим більше, суперстійкою косметикою, справляється посередньо. Так як у мене жирна шкіра повік, то влітку я користуюсь тільки стійкими олівцями/підводками і тушшю, щоб макіяж не «плив» посеред дня. І щоби зняти такий макіяж, ватний диск, достатньо змочений цією міцеляркою, необхідно прикласти і потримати на оці щонайменше 2-3 хв, а потім ще й потерти (чого взагалі не повинно бути). І навіть після цього залишаються залишки макіяжу, особливо важко змити міжвійку. Ну і плюс розводи…

Взагалі, якщо ви не користуєтесь стійкою косметикою, то дана міцелярка непоганий варіант. А якщо стійкою – варто пошукати щось більш робоче.

Але плюс – ця міцелярна вода не подразнює очі, не залишає на них відчуття плівки після зняття макіяжу, не подразнює шкіру.

В цілому, можна брати для зняття щоденного макіяжу, але, закінчивши цей флакон, я не впевнена, що буду повторювати її покупку.