M O N D ✨️

Зупинити волоссяпад? Чи посилити його?

Зупинити волоссяпад? Чи посилити його?

Сироватка упакована у картонну коробку.

Баночка скляна на 50 мл. Має піпетку для зручного нанесення.

  • Властивості:

- інтенсивна живильна дія;
- стимулює і прискорює зростання нового волосся;
- активізує обмінні процеси в клітинах шкіри голови;
- сприяє поліпшенню структури волосся;
- екстракт карликової пальми активізує волосяні фолікули, нормалізує роботу сальних залоз і синтез себуму;
- підвищує стійкість волосся до механічних пошкоджень;
- робить волосся еластичним;
- аргінін нормалізує рН шкіри і волосся, поліпшує мікроциркуляцію крові в судинах і кровопостачання волосяних фолікулів, виводить токсини, прискорює надходження поживних елементів до фолікул;
- протеїни пшениці зміцнюють і ущільнюють структуру волосяних волокон, поліпшують водний баланс волосся, захищають від зневоднення.

Склад сироватки розкішний. Жодного агресивного компонента.

Проте спирт на другому місці у складі мене бентежить. Якщо знаєте, чому в різних засобах для волосся так часто на 2-3 місці спирт - напишіть в коментарі, хотілося б дізнатися.

  • Склад:

Aqua, Alcohol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Glycerin, Trehalose, Arginine, Hydrolyzed Wheat Protein, Lactic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Panthenol

На вигляд сироватка як вода. Має ненав'язливий нейтральний запах. Ароматизаторів немає.

  • Спосіб застосування:

наносіть на чисту шкіру голови, приділяючи особливу увагу кореням волосся. Засіб не потребує змивання. Рекомендується після нанесення масажувати шкіру голови кілька хвилин м'якими рухами.

Витрата у мене велика. Як часто користуватися сироваткою не вказано, тому я використовую через день або після кожного миття голови.

Стан волосся не змінився. Наносила строго на коріння, жирності не було. Перші два тижні у мене не припинявся волососпад анітрохи. Навпаки, волосся сипалося ще більше. Подивилася відгуки і зрозуміла, що це явище не рідкісне: компоненти прискорюють процес оновлення волосся (тобто виштовхують старе волосся з фолікул і пробуджують нове).

Через час після закінчення сироватки помітила активне зростання нових волосків. Не погано, але хотілося б просто зупинити випадання. Дрібнийй пушок у мене і без сироватки з'являється і влаштовують хаос на голові.

Подруга постійно використовує сироватку і їй допомагає, додає густоти. Для себе цю сироватку повторювати швидше за все не буду. Все ж таки, її правильно називати "для зростання, оновлення волосся", а не "проти випадання".

_________

Hillary Consentrate Serenoa

Зупинити волоссяпад? Чи посилити його?
Зупинити волоссяпад? Чи посилити його?
Зупинити волоссяпад? Чи посилити його?
Зупинити волоссяпад? Чи посилити його?
Зупинити волоссяпад? Чи посилити його?
Зупинити волоссяпад? Чи посилити його?