Зупинити волосс япад? Чи посилити його?
Тема боротьби з випаданням волосся у всіх на слуху. Безліч чинників впливає на це явище: як внутрішніх, так і зовнішніх. І хоч я слабко вірю в ефективність косметики при втраті волосся, за порадою подруги вирішила спробувати популярну сироватку.
Сироватка упакована у картонну коробку.
Баночка скляна на 50 мл. Має піпетку для зручного нанесення.
- Властивості:
- інтенсивна живильна дія;
- стимулює і прискорює зростання нового волосся;
- активізує обмінні процеси в клітинах шкіри голови;
- сприяє поліпшенню структури волосся;
- екстракт карликової пальми активізує волосяні фолікули, нормалізує роботу сальних залоз і синтез себуму;
- підвищує стійкість волосся до механічних пошкоджень;
- робить волосся еластичним;
- аргінін нормалізує рН шкіри і волосся, поліпшує мікроциркуляцію крові в судинах і кровопостачання волосяних фолікулів, виводить токсини, прискорює надходження поживних елементів до фолікул;
- протеїни пшениці зміцнюють і ущільнюють структуру волосяних волокон, поліпшують водний баланс волосся, захищають від зневоднення.
Склад сироватки розкішний. Жодного агресивного компонента.
Проте спирт на другому місці у складі мене бентежить. Якщо знаєте, чому в різних засобах для волосся так часто на 2-3 місці спирт - напишіть в коментарі, хотілося б дізнатися.
- Склад:
Aqua, Alcohol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Glycerin, Trehalose, Arginine, Hydrolyzed Wheat Protein, Lactic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Panthenol
На вигляд сироватка як вода. Має ненав'язливий нейтральний запах. Ароматизаторів немає.
- Спосіб застосування:
наносіть на чисту шкіру голови, приділяючи особливу увагу кореням волосся. Засіб не потребує змивання. Рекомендується після нанесення масажувати шкіру голови кілька хвилин м'якими рухами.
Витрата у мене велика. Як часто користуватися сироваткою не вказано, тому я використовую через день або після кожного миття голови.
Стан волосся не змінився. Наносила строго на коріння, жирності не було. Перші два тижні у мене не припинявся волососпад анітрохи. Навпаки, волосся сипалося ще більше. Подивилася відгуки і зрозуміла, що це явище не рідкісне: компоненти прискорюють процес оновлення волосся (тобто виштовхують старе волосся з фолікул і пробуджують нове).
Через час після закінчення сироватки помітила активне зростання нових волосків. Не погано, але хотілося б просто зупинити випадання. Дрібнийй пушок у мене і без сироватки з'являється і влаштовують хаос на голові.
Подруга постійно використовує сироватку і їй допомагає, додає густоти. Для себе цю сироватку повторювати швидше за все не буду. Все ж таки, її правильно називати "для зростання, оновлення волосся", а не "проти випадання".
_________
Hillary Consentrate Serenoa
Коментарі (0)