Kizza

Порожні доглядові банки

Порожні доглядові банки

За пару місяців трошки позакінчувала засобів про які зараз розкажу.

З лінійки Гілаурон Експерт. В чому її особливість - вона трохи ніби "мильна". Це цікавий ефект, бо раніше і мене таких не було. Змиває норм, макіяж, навіть водостійкий під нею розчиняється. А от суперстійкі помади від Maybelline та NYX змиваються з тертям і вмовляннями😅 очі мені не щипле, шкіру не сушить. Після будь-якої міцелярки я ще додатково вмиваюсь гелями чи пінками, тому про якість соло очищення нічого сказати не можу.

151 грн/200 мл ну не знаю, мені впринципі не здається оверпрайсом, але моя улюблена міцелярка від SkinBar коштує 90 грн/ 150 мл і як на мене очищує не гірше.

Чи куплю ще? В мене є запаска🤣

В майбутньому хочу від міцелярки потихеньку відходити на користь пінок та гідрофільних масел.

Пінка з мого першого боксу від MAKEUP 💕В мене для жирної шкіри. Нажаль дозатор я трошки зламала, тому там відсутні два елементи, але як не дивно пінку воно видавало😅 Чудо засіб для очищення і змивання навіть дуже стійкого макіяжу. Не всі міцелярки та спец вмивачки можуть так легко розчинити купу шарів мейку.

Дуже докладно про те, як змиває ця пінка і що це взагалі за звір,писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/3754/ 🤗

З мінусів - швидко закінчується (принаймі в мене) а так куплю ще- най буде про всяк випадок.

Мій мастхев протягом вже багатьох років. Вміє змивати макіяжі різної стійкості, не сушить шкіру, адже він призначений для шкіри з атопічним дерматитом та чутливої шкіри. Я від нього в захваті, теж писала і буду писати який це класний засіб.

Зараз ним мию дитинчаті дупку, якщо до нас завітав пелюшковий дерматит. Відносно дорогий, але для нас дієвий засіб💙

Вже купила 2 великі баночки і отримала чудового зайцерушника в подарунок 🥰

https://club.makeup.com.ua/post/10513/ про набір з рушником

Бачила на нього як позитивні так і негативні відгуки, але ми на те і різні, щоб мати різний погляд і реакцію на одні й ті самі продукти. Це для нас з малечею SOS засіб коли лущиться і пересихає шкіра, знову ж таки пелюшковий дерматит, а бепантен закінчився. Коли в мене пересихало лице - я розтирала трохи крему між долонями і прикладаючи ми рухами "вдруковувала" його в обличчя. Жирної його наносила хіба що на коліна і лікті, але на все інше тіло через попереднє розтирання в долонях.

Завершила баночку шампуню. Норм - добре очищає, приємно ніжно пахне. Алергію чи сухість не викликав, оченята ніби не щипле😅 наразі купила Бюбхен але іноді для різноманіття буду брати і цей. Сподобався, якщо хочете безпечно поекспериментувати - можна спробувати цей.

Дякую за увагу ❤️ А нижче буде питання яке мені задали і там де я зайшла в глухий кут 😣

Підкажіть будь ласка файну олію для масажу немовлят. Johnson's baby просили не брати, бо на нього часта алергія і там наявне мінеральне масло. Дякую💕!!!