Хаiт Маргарита

Розбір макіяжу Мейв Уайлі

Розбір макіяжу Мейв Уайлі

"Sex Education" - комедійно-драматичний серіал від Нетфлікс, який вибухнув о 2019 році, став світовим супер-хітом, який подивилися понад 40 мільйонів людей по всьому світу.🤩🤩🤩

Це надзвичайно душевний, кумедний, щирий і сповнений зворушливих моментів серіал від Netflix, в якому на тлі сексуальних проблем старшокласників розповідається про набагато важливіші для будь-якої людини речі.

Попри відверті теми, що піднімаються в ньому, глядачів завоювала самобутність головних героїв . Це чітко відслідковується у стилі персонажів і в макіяжі зокрема .

Сьогодні ми обговоримо макіяж Мейв.

Вкрай розумна та саркастична старшокласниця Мейв Уайлі втілює в собі протест проти правил спільноти. Це відображалось в її усамітненому і прагненні відокремитися від інших учнів. Насправді, Мейв нагадує мені саму себе в шкільні роки - я теж була вигнанцем , що з головою пірнала у книжки і не дуже прагнула спілкуватися з однолітками. 😏🌚

Загалом, макіяж Мейв можна назвати неохайним - не вмивалась звечора, вранці встала , підтерла і пішла.🤪 Але насправді, візажисти серіалу мали більше мороки з образом Мейв.

Справа в тому, що макіяж - один з найважливіших компонентів вдалої кіноісторії.

Що стосується Мейв, то саме макіяж підкреслює зміни, які відбуваються в її внутрішньому світі.

Наприклад, Мейв у 1 сезоні виглядає дуууже яскраво: рожеве волосся, кольорові тіні, багато туші,насичена помада, рум'яна. Усім своїм виглядом героїня демонструє бажання виділятися.

А ось у 2 сезоні дівчину більше турбують особисті проблеми: вона повертає природний колір волосся та використовує набагато менше косметики.

Розбір макіяжу Мейв Уайлі
Розбір макіяжу Мейв Уайлі

Отже, розберемо 4 основні прийоми які треба зробити, щоб вийшов зухвалий образ у стилі Мейв:

1. Використовуй матуючі продукти.

Загалом макіяж Мейв - це класичний приклад мейкапу в стилі гранж, який є головним бьюті-трендом 2023 року. ⭐️⭐️⭐️

Макіяж у стилі гранж – повна протилежність тренду "Clean Girl", який панував останній рік, тому поки попрощайся з вологим сяючим фінішем. Коли доходить до гранж-макіяжу, потрібні матові продукти — від праймера до тонального крему. Тому, ніякого хайлайтеру тут не намічається. Також, дуже "в тєму" виглядає трохи бліднуватий тональний - тому що на більш світлому фоні всі наступніі дії здаються більш яскравішими.

Ну, і як ви вже зрозуміли,всі свої модні бронзери ми теж поки що відкладаємо. У Мейв на вилицях класичний скульптор, який підкреслює і так дуже гострі та виразні риси обличчя. Але в її випадку це зроблено візажистами спеціально!😉

Доречі, дівчата, ПОРАДА ВІЗАЖИСТА: якщо ви маєте від природи дуже виразні та скульптурні вилиці, можете на повсякдень не користуватися скульптором взагалі - вам вистачить рум'ян.👌 Скульптор на таких вилицях робить обличчя втомленним та "перефарбованним".

2. "Неохайний" та дуже виразний мейкап очей

Для цього нам знадобиться водостікий олівець чорного кольору та чорні тіні, які легко тушуються.😎🖤

Олівцем ми профарбовуємо всі слізові, також малюємо широку, не обов'язково охайну стрілку на верхній повіці, та проходимось олівцем між та під нижніми віями. Розтушовуємо!

Чому я раджу саме водостійкий олівець? Тому що він гарно тримається на слизовій ока та дуже швидко застигає. Тому, поки ви будете його розтушовавути по повіку, він розтягнеться нерівномірно - десь зробить прогалину, а десь ляже шматочком - і ось саме ця неохайність нам і потрібна! Саме вона робить "смачним" макіяж у стилі гранж.

Потім беремо пухнастий невеликий пензлик, чорні (можуть бути темно-сірі, шоколадні, темно-бордові) тіні , та проходимось тінями там, де є олівець! Тільки,дуже прошу вас: внизу(під нижніми віями) не скупіться, тушуйте сміливо - тоді ваше око не зменшиться, а стане великим та виразним!👀👀👀

Завершуємо це все тушшю для вій "по-багатому"😅 Густо наносимо декілька шарів на верхні та нижніі вії.

3. Дикі брови

Ніяких вам бездоганних, чітких під лінієчку брів не буде - брови Мейв виглядають так, ніби їх ніколи не чіпав пінцет. (взагалі не здивуюся, якщо воно так і є😏)

Зробити такі брови дуже легко - потрібен кольоровий гель для брів, може ще трохи олівця, чисто зафарбувати прогалини, якщо вони є.

Беремо кольоровий гель,щедро вичісуємо брови проти зросту, а потім по росту волосинок, та вкладаємо. Робити це охайно:волосинка до волосинки не обов'язково 👌😉

4. Не забудь про яскраві губи.

У той час, як наші очі є фокусом, смілива помада також важлива для гранжу. Класична червона,винна, шоколадна, помада кольору мокрого асфальту ,фіолетова і навіть чорна — поле для експериментів дуууже велике.

При цьому помаду, знову ж таки, не обов'язково наносити дуже акуратно - можна це зробити або пальчиком (вбиваючими рухами), або пензликом, а потім розтушувати контур.

В новому, кажуть, що заключному, сезоні Мейв не зрадила своєму стилю. Що ж до сюжету- не буду видавати спойлери, але хочу сказати, що візажисти серіалу, ой, не аби як постаралися! 😉😍

А ви вже подивилися?

Які персонажі найулюбленіші у Sex Education?

І чий макіяж більше схожий на той, що ви робили собі у школі?