Зняття макіяжу: міцелярна вода VS гідрофільна олія
Розберемося що краще та ефективніше
Міцелярна вода містить міцели - це активні очищуючі частинки, що притягують макіяж та забруднення, як магніт, для ефективного очищення без зайвого тертя.
Міцелярний розчин Vichy Purete Thermale Solution Micellaire Demaquillante 3 in 1:
- розроблений спеціально для ніжної і чутливої шкіри;
- повністю видаляє зі шкірного покриву макіяж;
- делікатно очищає епідерміс від забруднень і пилу;
- заспокоює запалення і подразнення;
- не сушить шкіру;
- робить епідерміс шовковистим, гладеньким і м'яким.
Спосіб застосування: нанести розчин на ватний диск і протерти ділянку шкіри, яку необхідно очистити.
Я дуже люблю фарбуватися, і макіяж у мене не легкий. Для мене повне зняття макіяжу за допомогою міцелярної води не зручне. Потрібна велика кількість спонжів, багато часу витрачається на тертя, макіяж ще до кінця не знятий, а шкіра вже червона і натерта.... Я використовую міцелярний розчин для точкового зняття макіяжу, або його коригування.
Міцелярну воду обов'язково потрібно змивати пінкою або гелем для вмивання!
Купувала набір для подорожі Vichy і там була ця міцелярна вода.
Олія гідрофільна Elizavecca Face Care Olive 90% Cleansing Oil
Гідрофільна олія ретельно видаляє макіяж і повсякденні забруднення, надлишки шкірного жиру та зроговілі клітини, глибоко очищує пори.
Гідрофільна олія популярного бренда Elizavecca - це суміш ефірних олій, які під час контакту з водою утворюють кремову емульсію. Засіб на 90% складається з оливкової олії.
Завдяки своєму натуральному складу не викликає алергічних реакцій або подразнення.
Коментарі (0)