Vikulyk

Коли закінчились класні пробники

Коли закінчились класні пробники

Purito Centella Green Level Buffet Serum

Екстракт центели тут 49%, моя шкіра обожнює центелу, вона має класні регенеруючі і заспокоючі властивості.

Ця сиворотка дуже ріденька і легко розприділяється, шкіра після неї не липка, навпаки гладенька, проте є відчуття наче такої плівочки на шкірі.

Також присутні такі корисні компоненти, як: аргінін, ніацинамід, пантенол, колаген, кераміди, гіалуронка натрію, антиоксиданти і інші. Теж супер класна і корисна штука для шкіри, думаю при тривалому використанні має впливати на освітлення шкіри.

Ціна: 740 грн

Коли закінчились класні пробники
Коли закінчились класні пробники

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream

Хочу зауважити супер приємну текстуру, спочатку по відчуттях це напівпрозорий білий гель, який розприділяється наче у водичку.

Заспокоює шкіру, робить її гладенькою і зволоженою, без липкості.

У складі дуже багато керамідів, 3 форми гіалуронової кислоти, гідролізат шовку, вітамін е,с, магнієва закваска, антиоксиданти, екстракт. реально склад супер багатий, відчуття наче зібрали все корисне, що тільки можна.

Цей дуууже класний)

Ціна 54$/50 мл

Kora Organics Berry Bright Vitamin C Eye Cream

Цей пробник я використовувала найдовше , крему під очі дуже мало треба, тому зрозуміла, що він теж чудовий, еххх дуже важкодоступний. Це Австралійсько-американський бренд, який практично не продається в Україні, принаймі зараз, раніще дістати його було легше.

На початку йде гель алеє, який чудово заспокоює, дальше йдуть різні олії, багатий лактобактеріями, антиоксидантами, тут присутній вітамін с і е. Черговий крем з різними корисностями, який окрім зволоження має дійсно неймовірний ефект миттєвого освітлення і розгладження дрібних зморшок, це напевне найкращий крем під очі, який мені довелось пробувати.

Ціна 58$

Verso Body Lotion

Тут звичайно космічний цінник, як для лосьйона на тіло.

Я мастила не на все тіло, шкодувала, використовувала тільки на живіт 😂, а саме на розтяжки, в мене є малесенька частинка на животі, чесно кажучи мені здається, що вони дійсно почали краще там заживати, або ж затягнулись самі по собі, це вже важко зрозуміти, на диво знайшла мініатюрку на мейк ап і поставила в корзину, тепер роздумую, чи воно мені таке треба дороге чи то не якийсь ефект плацебо, одним словом колихаю ь у роздумах)

В склад є ніацинамід, різні олійки, ферменти, вітамін е, лецитин ( відновлює пошкоджені клітини і сприяє захисному бар‘єру)

60€ за 300 мл 🥲

Etoile eau de toilette

Пробник парфумів у сашетках я не сильно жилую, оскільки їх вистачає на 2 рази максимум) але я легенько намочила водою і ще змогла натерти ним долоні.

Тут дуже ніжні квітково-цитрусові акорди, аромат нагадує Дольче Габбана Лайт Блу, але тут менш гіркі цитрусові нотки і загалом він подобається більше, я обожнюю білі квіти в туалетній воді.

Це просто запах весни у Парижі, дуже гарний жіночний, кришталевий, підійде чудово на кожен день.

Стійкість тут не дуже висока, але як для туалетної води зійде.

Ціна 2230/100 мл

Цей пост для мене, наче нотатка)) Бо мені дуже сподобались пробні версії, які уже йду викидувати, але я хочу мати про них згадку у вигляді посту, адже це зручно і можливо колись таки і здійсню покупку)