Мій подарунковий бокс від Mareve
Парфумоване молочко для тіла з шиммером "White Pearl"
Запах теж доволі насичений:ванільно-банановий, злітає теж відносно швидко ( до години часу), мені цей аромат подобається.
Але ефект зволоження шкіри тут доволі тривалий на мою думку, вона м‘яка і ніжна.
Містить в собі дуже красивий виразний шимер, я такі блискучки обожнюю.
За 169 грн чудове молочко)))
MAREVE Dark Idol
Притуливши до носа флакончик відчуваю запах клею чи якоїсь резини, жасміну і трішки чорної гіркої кави.
З першого пшику тут доволі різкий бергамот з жасміном, з часом він набуває більше ванільно-кавових ноток і стає уже доволі приємним і пластичним, мій чоловік доречі похвалив цей запах, не скажу, що це на 100% моє, але мені здається аромат підійде доволі багатьом і не буде викликати відрази.
Цей запах якраз підходить на осінь, під прогулянки під дощем по осінньому листю.
Стійкість мене відверто розчаровує, годинки 3 на одязі, хоч сам аромат сприймається нормально, особливо, коли всідається, бо на перших хвилинах явно не те.
Дійсно схожий на Блек Опіум, правда другий мені більш солодкий і насичений і тішить стійкістю, при цьому ціна майже в 10 разів більша.
Аромасаше парфумоване "Dark Idol"
Тут одразу вічувається приємний аромат в стилі східних парфумів, він доволі насичений і пахне сильно.
Можна вішати в шафу чи в машині, буде дуже гарно пахнути.
Цікаво, наскільки довготривала його дія, але поки все класно.
Я не можу передати, наскільки мені було приємно виграти цей бокс і отримати таку шалену підтримку від вас. Дякую мої дівчата ❤️
І відео-творчість на останок 😃
Коментарі (0)