Alyona Fedyk

Повелась на суперфуд

Повелась на суперфуд

Куди Альонка одразу “заглянула” за порадами? Звичайно до вас, дівчатка. Після оглядів на серію Matrix Food For Soft повз пройти я не могла. Стрічка просто рясніла зеленими баночками з шампунями та кондиціонерами, а ще й “пруфи” – ну як тут не піддатися?

Вирішила почати з базового набору – шампуню та кондиціонеру. Термозахист, різноманітні спреї для розплутування та блиску в мене є, і змінювати я їх поки не планую. А от шампунь – це взагалі засіб, який я найбільше люблю тестувати) Тож, почнемо з нього.

  • Приємний свіжий аромат, щось з дуже привабливими чоловічими нотками)
  • Текстура густувата і трішки в’язка, що забезпечує чудове спінення продукту на волоссі. Відчуття ідеальної чистоти я помітила вже з першого разу, але наношу шампунь двічі. Змивається легко і одразу дає ефект зволоження. Тактильно це відчувається.

Очікувала, що після кондиціонеру моє волосся остаточно втратить об’єм, бо серія для зволоження частіше так і працює. Моє волосся тонке і пряме, а отже я завжди користувалась чимось з приміткою “Volume”. Але довелось ризикнути, бо вигляд волосся, звичайно, важливий, але його стан – ще важливіший.

  • Тож, кондиціонер має схожий аромат, але, як на мене, концентрованіший. Мене це не бентежить навіть після змивання, бо на пасмах залишається чудовий шлейф)
  • Текстура густа, навіть трішки мусова. Приємно розподіляється. Я залишаю засіб “попрацювати” протягом 2-х хвилин і змиваю. Звісно, відчуття, наче пасма перетворились у шовк, що мене дуже засмутило, бо я вже передбачала провал – після сушки феном це буде візуально три волосини) Але…

Додаю трішки гелю для об’єму волосся, висушую феном і отримую чудовий об’єм без обтяження. А структура залишається зволоженою. Сподіваюсь, мій майстер через деякий час оцінить мій вибір.

  • Веганська. Містить багато поживних компонентів.
  • Зволожувальний комплекс з гіалуроновою кислотою та олією авокадо. Не думаю, що відновлює сухе волосся, але точно не дає йому стати ще сухішим:)
  • Серія безпечна для фарбованого волосся, а ще рекомендована для пористого.
  • Бренд запевняє, що засоби запобігають утворенню завитків і роблять пасма слухняними. Я можу сказати лише те, що вкладається волосся й справді дуже легко.

Не знаю, як у вас, дівчатка, але моє волосся з часом звикає до доглядових засобів, і перший вау-ефект з часом стає не таким вже й вау) Проте в якості альтернативи серія Matrix Food For Soft дуже навіть непогана. У список внесу.

Ще декілька слів про пакування. Бренд реально зробив круті баночки, які можна перевертати та ставити на поличку, коли засіб вже закінчується.

❤️❤️❤️ Дякую вам за рекомендації:) Продовжуйте робити важливу справу на MAKEUP Club. Тепер все, що з’являється у моїй колекції, спочатку проходить “перевірку” тут.

P.S. Ну люблю я кривлятись)) Тут увага на волосся, будь ласка)