Anna_feerie

Бокс з продуктами українських брендів

Бокс з продуктами українських брендів
Бокс з продуктами українських брендів

Всім привіт! Мені пощастило отримати крутезний бокс з засобами наших виробників у конкурсі до Дня незалежності. В чарівній коробочці було аж три креми від Tink, слайм-гель для душу та цукровий скраб від Mermade, а також блиск для губ і туш O`bays.

І от що я подумала: обличчя в мене одне, тож протестувати все навряд чи зможу швидко, та й взагалі, мені здалося доречним поділитися своїми здобутками з тими, хто зараз не має можливості пробувати щось нове в косметичній сфері. Так бокс відправився до моєї подруги та її сім'ї (вже більше року вони живуть на іншому кінці країни як ВПО, подруга має кілька робіт, двох дітей та купу волонтерських обов'язків, тож їй точно не до б'юті покупок). А тут щось приємне та цікаве🥰.

Тестували вони разом з двома донечками, старшій - 13, малій - 4. І найбільшої радістю для підлтіка став сюячий блиск O’BAYS Diamond Lip Gloss у відтінку 1. Це прозорий в міру липкий блиск, в якому містяться дуже красиві мерехтливі часточки. Тримається довго, не сушить губи і виглядаєть набагато дорожче, ніж коштує, тож від Поліни оцінка 10/10!

Бокс з продуктами українських брендів
Бокс з продуктами українських брендів
Бокс з продуктами українських брендів

А ось з тушшю у моїх дівчаток не вийшло потоварищувати - чомусь вона не хоче стійко триматись, навіть в умовах помірної температури. Вже через 4 години обсипається, крім того, доволі швидко загусла. Хоч силіконова щіточка та опис виробника були доволі перспективними, але, нажаль, ось такі результати використання.

А ось ці банно-пінні помічники, навпаки, припали до душі тестувальницям: скрабом користувалась мама. Перше, ще відмітила, це неймовірно яскравий аромат та м'яку дію - попри опасіння він не викликав подразнень, натомість залишив шкіру м'якою та зволоженою.

Слаймовий гель для душу вподобала навіть маленька Мирослава - ніжилася в пінці і не хотіла вилазити з ванною, хоч для неї це далеко не найулюбленіша процедура (щоб ви уявили, наскільки дитина не любить то робити, минулого року, коли виключали світло та воду, вмовити її помити голову вдавалося лише завдяки шапочці-тюрбану, на якій намалювали котика, хоч то взагалі-то був ведмидик 😂). Тож я дуже рада, що в моєї подруги тепер буде однією проблемою менше 👌.

Тут я залишу пряму мову:

Привіт. Дивись щодо цих кремчиків. Тестую два, матуючий і для сухої шкіри. Консистенція супер, легенька в міру жирна, після нанесення обличчя м'якеньке і приємно пахне. Аромат свіжості і чистоти. Лягає класно, жирного блиску не лишає, швидко впитується. По результату, шкіра більш зволожена, більше особливо нічого не помітила. Але тут варто зауважити, що сон переважно 6 годинний і зовнішніх шкідливих факторів досить багато. Відновлюючий віддала мамі, вона теж задоволена.

Тож, ось таке тестування вийшло у моїх дівчат, а я ще раз хочу подякувати команді Мейкап Клубу за можливість ділитись своїми враженнями та думками щодо косметики, дізнаватись багато корисного та вигравати такі чудові набори 🥰🥰🥰. Наші бренди вміють робити якісну та ефективну продукцію і чим більше буде відгуків, зауважень та пропозицій, тим ще кращою ставатиме якість - тому всі ми разом робимо дуже важливу справу 🤩.